Najaa -> RE: noče domačih kašic (7.7.2011 8:27:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby Naša 5,5 mesečnica noče jest doma pripravljenih kašic (korenček, cvetača, krompirček...). Ven jih pljuva, joče, se uleknjuje. Medtem ko tiste kupljene pa zmaže kot bi mignil in še bi, če bi ji dala. Naš ta prvi otrok ni delal nobenih problemov, še miksala mu nikoli nisem, ampak samo pretlačila z vilicami. Ta pa se pri čisto gladki kašici pači in davi in ven pljuva. Nekaj dni počkam pa ji dam spet in je isto. A imate kakšne izkušnje s tem? Isto, kot da bi brala našo situacijo. Tavečja nikoli komplicirala, sam pretlačila sem ji in jedla je vse. Tamala pa... z njo sem zgubljala živce sam ne dolgo, ker se si prav tako rekla, da če hoče pa naj je kupljene. Meni se je želodec obraču ob vonju kupljene kašice (recimo brokoli, skuta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]), ona je pa zmazala kot za stavo. Pa sem probala v domače kašice vmešat smetano, pa ni hotla jest. Šele kasneje, ko je malo zrastla, ji je postalo všeč. Ne sekiraj se, daj ji kar ima rada.
|
|
|
|