Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rojstnodnevna zabava s kostumi 5.7.2011 15:42:31
|
|
|
|
lumpika35
|
Ola mamike in ocki Mene pa zanima kako je vase mnenje o zabavah za otroke v kostumih? Ponavadi so to rojstnodnevne zabave ceprav v tujini se zelo popularne tudi druge vrste zabav za otroke npr.: poletna zabava, zabava ob koncu sole, zimska zabava, noc carovnic itd Sem videla da je zdaj mogoce to zorganizirat tudi v Ljubljani. Ne vem pa koliko to otroke in starse zanima. Moja dva ima skupaj rojstni dan (dva dni razlike) pa smo mislili kaj takega nardit za pet in 7 let. Sam smo v dilemi kako bodo reagirali drugi starsi in otroci. Ce jim bo to sploh vsec. Me pa tudi splosno mnenje zanima. Ker njih bom itak vprasala Se vasi otroci radi maskarajo? Kateri kostumi bi bili vasim nadebudnezem najbolj zanimivi? Puncke naprimer: balerina, vila, princesa, trebusna plesalka, sneguljcica itd Fanti naprimer: vojak, policaj, gasilec, ninja, pirat, gladijator itd Ste si kdaj ze sposodili kostume ali najeli kaksno agencijo za organizacijo in kako je vse skupaj slo???? Hvala
|
|
|
|
RE: Rojstnodnevna zabava s kostumi 6.7.2011 11:49:47
|
|
|
|
blemma
|
Mah, men ideja ni všeč, s tem obremeniš starše, da poleg darila za slavljenca iščejo še kostum, razen če ti to priskrbiš. Pa še zdajle poleti zna biti v kostumu kar fino vroče. Ne vem no, men ne potegne.
|
|
RE: Rojstnodnevna zabava s kostumi 6.7.2011 13:28:59
|
|
|
|
Kasija
|
Lušna ideja. Moja otroka se rada našemita, če ni kostum preveč omejujoč - da ni cel, se da v njem tekat in ga lahko sama oblečeta in slečeta. Vsekakor starši verjetno ne bodo veseli, če bo treba kostume kupit. Ampak če jih misliš sama našemit, se mi zdi krasna ideja. Ne poznam agencije za to, niti si nisem še sposodila kostuma. Tako da tu ne morem pomagat. Se mi pa zdi skoraj bolje, če otroci sami deloma izdelajo kostume na zabavi. Jim prej pripraviš "polizdelke". recimo pripraviš krone izrezane iz papirja, ki jih sami okrasijo z barvicami, svetlečimi koščki, ipd. pa recimo vitez - iz kartoma meči za pobarvat in sešito ogrinjalo. ne vem kako si z ročnimi spretnostmi. v mothercare sem videla enkrat neke sete za izdelavo mask živali iz papirnatih krožnikov. ušesa tudi ni težko izdelati, če kak starš pomaga zraven. jih izrezeš iz papirja in povežeš z elastiko ali trakcem. pa poročaj, kako je šlo, če se odločiš za tak rojstni dan. da si potem sposodim idejo
|
|
|
|
RE: Rojstnodnevna zabava s kostumi 16.7.2011 10:12:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Pr nas je sosedov tmali mel za 4. rojstni dan v stilu indijancev. Od sosede sestra pa njen fant sta se našemila v indijanca in indijanko, mel smo tud loke (doma narejene) izdelovali indijanske bobne (čist simpl) pa ogrlice, trake indijanske (s papirja ki so ga sami pobarval in peresa so bla kupljena)...vglavnem bilo je super pa za zelo mal dnarja...obiski niso nč sabo nosil (da bi bli maskiran) vse so tam izdelovali.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?