Caitlin -> RE: Marčevke 2012 (29.3.2012 11:47:31)
|
Tako, pa se je tud našemu atiju končal dopust [sm=smiley13.gif] Je blo prav lepo, ker je bil doma, mi je pomagal, skupaj smo šli na sprehode, kosilo se je splačalo kuhat, ker sva bila dva pa še fulll dobra kosila sva mela, ker moj [sm=love.gif] full dobr pa rad kuha. No, zdaj bom mogla pa sama se znajdit. Ampak mislim, da ne bo tak problem. Zaenkrat mi kar gre - tamala namreč spi [sm=smiley36.gif] Smo se pa drugače že kar navadili na novi ritem. Zaenkrat je vse super, sem mislila, da bo težje, pa kar gre. Tud zmatrana nisem prav veliko, grem recimo vsak drugi dan popoldne za kakšno uro spat, drugače pa ni panike. Sem se pa očitno tok navadla ponoči, da se tamala točno na 3 ure zbuja, da sem se dons kr sama zbudila po 3 urah, čeprav je tamala še spala. [sm=smiley1.gif] Je bila pa včeraj patronažna pri nas in smo se od odpusta s porodnišnice (3 tedne) zredili za pol kilograma [sm=bravo.gif]. Je rekla, da sva zelo pridni. Sva jo pa poskušala midva stehtat na kuhinjski tehtnici, pa sva ugotovila da vsakič drugače kaše, tako da sva nehala [sm=smiley36.gif] Zanimalo me je sicer samo, koliko posamezen obrok poje ker grame sem vedela da pridobiva. Tako da sedaj do posvetovalnice (18.4.) bo prihajala enkrat na teden, toliko da stehta. Mamo pa še vedno lih malo zlatenice, ampak je patronažna rekla, da bo že upadla počasi, glede na to, da je precej živahna pa dobro je, ni panike. Populis - ojoj, upam, da vročina in bolečina čim prej minejo. Mene je bilo v porodnišnici strah, da bom dobila kakšen mastitis, ker sem mela noro polne joške, bolele za znoret in to ravno 1 dan pred predvidenim odhodom. Potem so pa še hormoni naredili svoje, tako da sem zvečer jokala, ker sem se bala, da bom zjutraj še vročino dobila in naju ne bodo spustili domov. Ampak je naslednji dan bilo vse ok. Tako da držim pesti, da boš čim hitreje bolje. Ponoči - midve se dojiva okol 11h-12h pa potem okol 2-3h, 6h, 8h-9h. Jo moram pa nujno enkrat ponoči previti, ker drugače ima vse cunje mokre, ker pride skozi. Se pa ponoči hitro podoji, 10-15min pa še kupčka podreti če nam uspe, tako da več kot pol ure vse skupaj nikoli ne traja. Potem pa tudi hitro nazaj zaspi, jaz pa tudi. Oblačila za ven - jaz ji oblečem body + še ene dolge rokave iz pliša pa žabice iz pliša pa tanko+debelejšo kapico potem jo pa z dekco pokrijem. Jaz bi jo seveda še več oblekla, ampak sva z mojim ugotovila, da kar hitro postane precej topla v lička če je preveč oblečena. Pa saj ti vozički otroka z vseh strani zaščitjo. Ji pa večkrat preverim toploto rokic, ličk in pa zadaj na vratu. Kg - ja, sem zgubila 12kg, mam pa še 3kg plusa, ampak glede na to, koliko se zadnje čase sprehajamo, mislim, da bo hitro tudi to padlo. No, malo se bom morala nazaj držat s hranjenjem ponoči. [sm=smiley9.gif] Mi res paše pojesti kakšen piškot, banano ali pa kaj takega [sm=smiley1.gif] Mam pa še tak, ohlapen trebušček. Pa popek ... bah, prej je bil res tak, "normalen", lep, zdaj mam pa celo jamo [sm=smiley13.gif] Upam, da se bo počasi spremenil nazaj v obliko kot pred nosečnostjo. Zapestje - a še katero zapestje boli? Mene full, od pestovanja tamale. Moram občasno prav malo krožit z zapestjem pa ga razgibat. Očitno jo preveč pestvam [sm=smajl.gif] Evo, med tem ko sem pisala, se je mala nekaj zbujala, ampak glede na to, da lačna ni, zvija jo tud pomoje ne, je samo želela da jo pestvam. Pa sem jo kar pustila malo jokcat pa je nazaj zaspala. A je možno, da že tako majhni znajo "izsiljevati" [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|