ursonok -> RE: Marčevke 2012 (5.3.2012 9:10:06)
|
Dobro jutro! Alna, čestitke za Živo! lep datum! [sm=bravo.gif] Ma ti povem, sem kar zelena od zavisti!!! [sm=smiley26.gif] Ker sem precej obupana ... Pri nas nič od nič. Ponoči ni bilo niti enega popadkiča. NIč, spala sem kot dojenček - no, samo želodec me je matral, ker sem zvečer jedla [sm=smiley13.gif]. Danes zjutraj me je že dvakrat zvil menstrualni krč, a se ne slepim. Ti naši otroci enostavno nočejo ven. Drekci pekci, samo ležali bi tam notri in se debelili, pujsi! [sm=pujs.gif][sm=pujs.gif] Sem čisto zafrustrirana. V sredo imam "konsultacije" v P in ziher me ne bodo pustili več čakat in me bodo poslali na CR. Saj bi trmarila, da ne, a bo že mene strah, ker je mulc ziher že 4-kilski. Ne morem verjet, že par tednov pešačim ko zmešana vsak dan, homeopatija, čaji ... In nič. Poti do centra sem že sita, poznam vsak kotiček, vse, aaaaa. Ostala sta sicer še 2 dneva, a jaz sem res že popolnoma resignirana. Ne morem verjet, da je bil rok s prvega UZ-ja, kao najbolj zanesljiv, 1. 3.!!! Danes smo pa 5. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Brezveze. Naša tamala je tudi ful dobro spala, več kot 11 ur, zjutraj je bila res super volje. Pa vreme imamo lepo, le mraz je. Zdajle grem v 'Naturo' po malo zelenjave in kakšen namaz (napravo za delat namaze sem uničila, se spomnite?), potem jest, potem pa - kako nepredvidljivo! [sm=smiley29.gif] - peš v mesto, v kavarno še malo delat. Ne morem verjet, da so mi pošiljali v prevod neke eseje, zarad česar je moj projekt stal, a bo zdaj zaradi zamude tamalega tudi to zgleda mogoče dokončat [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] No, se bom pa pozneje lahko "hvalila", da sem delala do zadnjega diha pred porodom [sm=smiley23.gif] Tiste, ki ste že rodile, ko boste imele kaj časa, opišite potek poroda. Me res zanima, kakšne kalvarije ste prestajale [sm=jezicek.gif] Pridne bodite, se beremo pozneje!
|
|
|
|