Caitlin -> RE: Marčevke 2012 (8.8.2011 22:20:03)
|
Evo, še pozdravček od mene predno zavijem v posteljo. Danes sva bla na prvem pregledu. Blo je SUPER![sm=bravo.gif] Ginekolog (prej sem mela drugo, pa ne dela več v tem ZD) je super fajn, prijazen, vse povedal, takoj na začetku že naredil UZ kar preko trebuha, da ne bi bila predolgo neučakana. Pokazal nama je [sm=smiley27.gif], najina žabica pa je velika že 2,3 cm, starost 9 tednov. Potem mi je pa še bris vzel, šele nato smo se pogovorili. Se nama je pa s fantom kar zasmejalo, ko je rekel, da nič forumov brat, raje na sprehod it [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No, pa saj ne bo vedel [sm=smiley2.gif] Sva se pa nato še ustavila v baby centru, da sva malo opremo pogledala. So nama skor oči vn padle, ko sva videla kolk vozičkov majo.[sm=smiley3.gif] No, pa pri nekaterih cenah tudi. No, saj za to bo še čas, da neki izbereva.[sm=smiley1.gif] Sem pa kar vesela, da sem se za letošnje poletje odločila, da ne bom delala (ponavadi sem preko študenta v vrtcu pri najmlajših). Si ne znam predstavljati, da bi tok zgodaj vstajala in potem še vožnja po 1 uro v eno smer. Težka bi bla. Tako da vas občudujem tiste, ki zmorete delat. Bravo punce, super ste![sm=bravo.gif] Zdaj pa spat, po celodnevnem pohajkovanju po trgovinah sem samo še za tja :) Papa
|
|
|
|