Jassika
|
canis ne no!! Ojoj, . žal mi je, res mi je žal..., kar ne vem, kaj bi rekla. ta teden je res črn... Punc, drži se v ponedeljek, ko bo hudo... Ne vem, če ti bo pomagalo, naj gre s tabo. Meni je bilo lažje, ko je bil ves čas ob meni (samo tistikrat, ko sem šla v operacijsko ne), no ni pa to za vse. Skratka želim ti, da čimprej okrevaš, predvsem psihično, ker fizično to res ni nek bav bav - kmalu telo sploh ne daje več znakov, kaj se je dogajalo, duša pa še tako boli.. Predvsem pa ti želim, da čimprej ugledaš spet in da se tokrat končna srečno No, HB vsaj ena lepa novička, Žuža , prav vesela sem, da je vse Ok z vama Le pridno počivat do konca! Joj, res sem kr kmal v bedu drugač ko slišim take slabe novice... Imam v torek pergled in me je strah kot ne vem kaj. Pa sem bila na samoplačniškem UZ ravno zato, ker nisem zdržala do pregleda v 9. tednu. HB ej bilo vse OK, ampak ker je slaba izkušnja še tako sveža se kar ne morem in en morem pomirit... . Drugače pa je ta čisto drugačna kot pri sinku. Tam sem sicer bruhala do 4 meseca, ampak mi je v momentu ratal slabo, sem se izbruhala, čez pol ure sem bila lačna....o ja, apetit pa res . Tokrat pa sem kot ožeta cunja. Cel dan mi je po malem slabo, bruhat pa ne morem. Vsa hrana in vse v zvezi s tem mi smrdi... groza. Da niti ne omenjam fizične ubitosti s katere me kar vleče kavč - postelja in obratno. Na šihtu an momente dobesedno spim z odprtimi očmi. Joj, joj... No, sej da nam samo jamrala, vse to in še 1000x huje potrpim, samo da bo z našo vse OK. Bom poročala potem v torek, držite pesti, da bo vse kot mora biti, pa LP vsem
|