preživnina (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


tailor5 -> preživnina (4.7.2011 23:35:17)

pozdravljene,mene pa zanima kje bi lahko poizvedla glede višine preživnine  .stvar je taka moj plačuje redno preživnino že leta za svojo hči sedaj pa imava midva skupaj tri otroke.njegova neto plača je 560e preživnina pa je zdaj v letih prišla na 130 e.vem da ni veliko ampak za nas je saj, smo velika družina in jaz sem trenutno brezposelna.
njegova hči pride vsak vikend in tudi vse počitnice je pri nas.prispevamo tudi za zvezke,hobi,kupimo kaj za oblečt...
prosim če mi lahko kdo pomaga kakšni so zdaj kriteriji za preživnino.hvala




katy83 -> RE: preživnina (5.7.2011 8:56:26)

sicer se ne spoznam kaj dosti na to, tak da bom bolj na pamet govorila in morda bo katera punca to ovrgla ali pa potrdila.

1. če ima 560€ plače in 3 otroke, potem mogoče lahko doseže, da se preživnina zmanjša. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

2. to da njegova hčerka pride k vam je super in za moje pojme nima veze s preživnino. (jaz bi si večkrat kot otrok želela, da bi lahko šla k očetu, za tisti denar mi je bilo vseeno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], moji mami verjetno ne, no[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image])

3. preživnina 130€ je pomoje kar neka normalna preživnina, no

še enkrat poudarjam, to je zgolj moje mnenje!!!
Vam pa želim, da porihtate tako kot bo dobro za vse.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




tailor5 -> RE: preživnina (5.7.2011 11:11:08)

ja glede obiskov nam mama ne dela problemov in tamala tudi zelo rada pride k nam .tudi na dopust vsako leto jo vzamemo s sabo oz. kamorkoli gremo mi gre ona znami ,ker se mi to zdi pošteno.samo tega denarja nikjer ni videt.samo mama je zdaj začela vedno več zahtevat npr. jo je vpisala na neke počitnice in da jih mi moremo zdaj plačat.pa še kaj bi se našlo....prej ko sem jaz delala sem ji veliko stvari kupila oz sem pošteno vedno vsem za enak znesek kupila igrače tako kot sem mojim sem tudi njej..
ampak zdaj enostavno ne morem več toliko ker sem brezposelna :(




Stran: [1]