Koliko spanja potrebuje dojenček? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

RR raziskuje -> Koliko spanja potrebuje dojenček? (4.7.2011 9:36:36)

Preberite si, koliko spanja potrebujejo dojenčki: http://www.ringaraja.net/clanek/koliko-spanja-potrebujejo-dojencki_4667.html

Kdaj pa je vaš dojenček prespal vso noč?

tamina -> RE: Koliko spanja potrebuje dojenček? (8.7.2011 21:07:01)

takoj, ko se je dodobra najedla :) pri dveh mesecih sem ji začela dodajat in od takrat naprej prespi celo noč... problem je samo v tem; da jaz ne grem z njo ob 8h spat, tako da sem še vedno zelo neprespana [sm=smiley13.gif]

PC Baby -> RE: Koliko spanja potrebuje dojenček? (9.7.2011 20:05:32)

Naša se je od kar se je rodila pa do 5. meseca, zbujala samo 1x ponoči (v 12tih urah) zaradi dojenja. Potem se je začela zbujat na 1,5 do 2 uri celo noč in pediatrinja mi je rekla, naj ji dam zvečer kašico ali polento. kljub temu in kljub še dojenju po kašici, se še vedno zbuja na 2 uri celo noč. Jst bom kr crknla.

Aja, zbudi se za se podojit. Ne pomaga duda ali kaj drugega in to res pije, se ne samo crklja.

m_o_i -> RE: Koliko spanja potrebuje dojenček? (9.7.2011 21:58:04)

prvega pol leta striktno na tri ure steklenicka(zahirancek pac)
nekje do 9ega meseca zbujanje 2x na noc
zdaj pa le se enkrat [sm=bravo.gif]

dopoldanski dremez je opustil tudi nekje pri sestih mesecih
popoldanskega pri devetih, desetih
opoldanska siesta pa mora bit[sm=smiley1.gif]

aja, zvecer hodi pa spat striktno ob sestih(sem ravno v fazi podaljsevanja odhoda v posteljo zvecer-do sedme sva ze prisla[sm=bravo.gif])

se to: ure so mu nekak ostale v krvi. 3,6,9,12 so ble najine ure za hrano(in potem spanje), ko sva pridobivala grame-in teh se je potem drzal tudi za spanje. tista sesta zvecer me pa zdaj ze malo jezi [sm=jezicek.gif]
ampak, kaj naj-ce ima tak ritem, pa naj bo...
aja, vstaja pa tudi ob sestih(aleluja, da ne ob treh[sm=jezicek.gif][sm=smiley3.gif])

Ploha -> RE: Koliko spanja potrebuje dojenček? (9.7.2011 22:10:49)

obe takoj ko sta prišli iz P, ko sem ju nehala zbujat, tako kot to sitnarjo v P...

spita po 10-12 ur...

soncek84 -> RE: Koliko spanja potrebuje dojenček? (21.7.2011 22:38:19)

mi spimo celo noč že od 2 mesecev naprej ( zdaj pa bo star 6 mesecev). se nisva dojila in ga nisem zbujala, čeprav naj bi ga po mnenju sester v porodnišnici. spi pa po 9-10 ur.

Stran: [1]