Ištar94
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Ja, prosim, napiši. Zakaj len? Recimo, da imam izkušnjo, kjer je nekdo trdil, da je nad njim poslana črna magija or what.... zgledalo je tako, da se je ta ženska v določenem trenutku grozno smilila sama sebi - bila je doma, brez službe, stanovanje v razsulu, v glavnem ni ji šlo skozi. In potem ji je ena tetika (iz Srbije al Bosne ), rekla da je uročena (ali nekaj takega) in da naj poišče v svojem stanovanju skupek dlake in ko bo to odstranila, tisti ki izvaja to nad njo, ne bo imel več moči. In potem je res iskala in iskala in našla pod posteljo en kosem skupka las - pač zame je to normalno, če nekaj časa ne posesaš pod posteljo in imaš dolge lase, da se bo prah in lasje skopaj prijeli - no in ko je odstranila tisti skupek las je lahko počistila stanovanje, šla v izvidnico za delo itn. Pač za moje pojme je bila malo lena, v tisti situaciji, ko se tako smiliš sam sebi, da res nisi za nikamor. >In ji je bil ta skupek povod, da je počistila svinjarijo, pa se brcnila v rit. Upam, da razumeš. [/quote] Do takšnih izkušenj sem tudi sama skeptična. Po moji izkušnji ne gre za eno stvar, ampak se prepleta več stvari. Če bi pri tej punci šlo res za magijo, bi po sesanju dobila nov ruker magije. Ko se oseba, ki je pod vplivom magije, le te 'očisti', se vrne k naročniku, vendar naročnik pošlje nazaj. Pri magiji gre za pošiljanje demonov in ko ga enkrat aktivirajo, hoče svojo žrtev, pa čeprav je to na koncu naročnik. To ni nekaj kar bi posesal in bi odšlo. Na začetku sem za zaščito prosila sama, ampak tu je bil vedno ping pong. Zato sem se, mislim da po 3 ali 4ih mesecih odločila da poiščem pomoč pri 'belem magu'. Kot sem že prej napisala od maga nisem pričakovala nič, res nič. Razmišljala sem o tem kakšnega butla bom naredila iz sebe, sem pa vseeno šla, ker sem bila izčrpana. z mano je šel mož. Povedala sem, kaj vse se dogaja z mano in nesla 3 slike oseb, če bo ugotovil katera je prava. Opisal jih je v nulo in ugotovil osebo, za katero sem vedala, da izvaja nad mano magijo. Potem je naredil obred...na videz nič posebnega ....da ne govorim kako bedasto sem se počutila, pol pa naenkrat v telesu takšna vročina in olajšanje. Pred tem sem dobesedno lapala 100/uro, pol sem pa utihnila. V obraz sem totalka zakuhala. Ko sem prišla domov, sem samo šla spat in prvič po dveh letih sem se zbudila naspana. Zdaj bom malo skakala iz obdobja preden sem izvedela in potem....nekaj časa je že od tega... Rada bi samo poudarila, da o magiji nisem vedela absolutno nič. Slišala sem za sataniste in narobe obrnjenih pentagramih, to je pa tudi vse. Slabe stvari me niso interesirale. Najbolj drstični zadevi, ki sta se zgodili in sta zelo teško razmuvljivi sta se zgodili po tem ko sem izvedela za magijo.... Nekje 3 dni potem ko sem izvedela, me je ponoči nekaj prestrašilo...odprem oči in pred mano (100% nisem sanjala) prestrašen kozliček-glava do vratu. Hotla sem ga primit in se mi je izmikal in izginil. Iskala sem po internetu, kaj bi kozliček do vratu pomenil, pa nisem našla nič. Mag je povedal, da se mi je astralno telo-duša tako odprlo, da sem zaznala na kak način je izvedena magija( se izvaja na več načinov)- s pentagramom v sredini pa je kozliček do vratu....Ne bi rekla, da bi že prej to vedela in potem bi si razlagala pač da me je to asociralo na prebrano in sem ponoči blodila....vem, da je teško verjet, ker še sama danes komaj verjamem, pa sem doživela. Druga takšna zadeva pa je bila s sosedi...pri nas je bilo zatišje, pa pravita soseda, da njun še ne tri letni sin več noče spat v sobi, ker pravi, da je v kotu grda velika teta. Soseda je vedela kaj se pri nas dogaja,njen mož pa ne, ker je ful skeptik. Komaj sta ga spravila spat in ga našla čisto prepotenega pod vzglavnikom....vprašala sem ga za grdo teto in je bil čist prestrašen. Dva dni zatem je moj mož izgubil zaščito in sem klicala maga...mu povedala, kaj se dogaja z malim sosedom. Rekel je, da ker smo mi zaščiteni demon čaka pri njih. Sicer jim ne škodi, ker ni njim namenjen, ampak čaka, da pride spet k nam. Slabo je pač bilo to, da ga vidi mali sosed. Rekel je naj ga vprašamo, kakšne barve oči ima. Prepričan je bil, da bo rekel rdeče, kar pomeni, da je demon. In ga je soseda vprašala...mali je s prestrašenim obrazom ustrelil PO ....barve je poznal po telebajskih, PO je pa rdeč. Mag je potem to deaktiviral....mali sosed je po nekaj dneh rekel sam od sebe, da zdaj bo spal v postelji, ker grde tete ni več. Kaj naj rečem sploh na to...pri men ni šlo za neko prelaganje odgovornosti za svoja dejanja, ampak napad name....z Ronjo sta pisali o šizofreniji....jaz bi v najboljšem primeru pristala na psihiattriji , če me ne bi prej na cesti pomendral tovornjak. Ne pijem nobenih pomirjeval in če bi šlo za kakšno psihično bolezen, men npr. dušenje ne bi izginilo čez noč. Kolikokrat sem se spraševala, če se mi mogoče meša, ampak če bi se mi mešalo, potem se tega najbrž ne bi spraševala. Poleg tega so pa tudi drugi, sami videli, kaj se dogaja, pa ne vedo nič o magiji pri nas. Nikoli me magije ni bilo strah. Enkrat sem se sicer ustrašila babyphona, drugače pa ne....nobenih korakov, ropotanja...nič. Me je pa prijelo, da bi to osebo tako premlatila, da za sebe ne bi vedela...ampak, ni šanse, da se spustim na tak nivo. Kljub izkušnji in borbi še vedno verjamem, da se vse vrača in vse plača, kar sejemo to žanjemo....V bistvu me je to samo utrdilo
|