Anonimen -> Aktivnosti za otroka (19.8.2005 0:06:40)
|
Torej, imam vprašanje: Nejc bo naslednji teden dopolnil 7 mesecev. Zanima me, kaj bi lahko sedaj v tem obdobju začeli uporabljati oz. kakšne igrače bi prišle v poštev zanj?? Torej, sedaj uporabljamo: :metulj:stajico, da leži in se igra in premetava, :metulj:posteljico, v kateri ima vrtiljak, :metulj:ležalnik damo na tla, preko njega pa glasbeni most, :metulj:na kavču sedi ali leži, a smo zraven, da se ne skotali dol, pa že počasi zmanjka idej.... Kam bi še ga lahko dala, da se zamoti? Mogoče bi sedaj lahko že počasi namontirali skokeca? Hojice ne bomo imeli, ker je bolj škodljiva kot koristna. Kaj še? Sedaj bo verjetno veliko na tleh, ko se je začel plaziti, ne? Na čem jih imate vi na tleh? Mi imamo parket, pa je na tleh bolj hladno. Kakšne igrače pa bi ga sedaj zanimale. Lonček presenečenja se mi zdi zanimiv, a ga ima katera? Saj vem, malo zmedeno vse skupaj, a predvsem bi midva potrebovala nasvete, kako čim bolj aktivno preživeti dan, da se ne bo dolgočasil. Sva pa veliko tudi zunaj v vozičku ali na gugalniku, če je lepo vreme.
|
|
|
|