kemična čistilnica (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


posh -> kemična čistilnica (1.7.2011 12:29:23)

Povejte mi prosim, ali plačate v kemični čistilnici oz. je treba plačati, kljub temu, da madeža ne spravijo ven iz oblačila??




posh -> RE: kemična čistilnica (1.7.2011 13:00:59)

Sem našla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
 
Izvajalec ne jamči za rezultat nege, če je bila ta opravljena po pravilih stroke,
dogovorjeni negi oz. skladno z navodili nege proizvajalca. Potrošnik je v takem
primeru dolžan plačati storitev.
 




Hope2 -> RE: kemična čistilnica (1.7.2011 13:10:09)

IZVIRNO SPOROČILO: posh

Povejte mi prosim, ali plačate v kemični čistilnici oz. je treba plačati, kljub temu, da madeža ne spravijo ven iz oblačila??


Jap, sem plačala in to 30 evrov, sem bla jezna ko ris. Nam je mulček parkrat polulal prevleko od vodne postelje in sem jo nazaj dobila isto umazano-rumeno rjavi krogi. Mi je rekla, da so dali v pralni stroj in da ne gre ven, ker bi mogla to prinest takoj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Kakšen stroj za vraga, to lahk pol tudi doma nafilam ali na roko operem- sem mislila, da bodo kako kemijo gor vlili.
Smo pa se zdaj preselili in smo nesli tepih, ap smo isto dobili nazaj packe in smo mogli plačat, ker imajo tako politiko. Kao se potrudijo in uporabijo vse kar imajo na razpolago, če pač ne gre dol, ne gre- ti moraš plačat storitev






Stran: [1]