Zanima me kdaj se začnejo razprodaje pri nas in v avstriji?
norge -> RE: Razprodaje (1.7.2011 20:41:07)
Mi smo se prejšnji vikend vračali iz dopusta v Avstriji in smo se v soboto ustavili v Celovcu, pa je bilo že vse znižano. Sicer ne sezonsko ampak je bilo že po vseh trgovinah znižanje.
Lp.
sazi -> RE: Razprodaje (1.7.2011 20:48:55)
V eni trgovini so mi poveadi, da imajo po 10. juliju vse 50% znižano - sklepam, da se takrat začne sezonska razprodaja (2. ponedeljek v juliju - a ni vedno tako? Pa enako potem 2. ponedeljek v januarju?).
*zoe* -> RE: Razprodaje (1.7.2011 21:06:08)
Hvala za odgovore.
Pojma nimam kako je z razprodajami, ker se jih sploh ne udeležujem, bi pa šla letos za spremembo malo pogledat v celovec, če je kaj pametnega.
*zoe* -> RE: Razprodaje (1.7.2011 21:06:47)
IZVIRNO SPOROČILO: norge
Mi smo se prejšnji vikend vračali iz dopusta v Avstriji in smo se v soboto ustavili v Celovcu, pa je bilo že vse znižano. Sicer ne sezonsko ampak je bilo že po vseh trgovinah znižanje.
Lp.
a ste se mogoče kaj v h&m ustavili?
norge -> RE: Razprodaje (4.7.2011 4:11:03)
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: norge
Lp.
Ja, sem dobila ful stvari. V H&M je bilo sploh vse znižano.
a ste se mogoče kaj v h&m ustavili?
gabrijela87 -> RE: Razprodaje (21.7.2011 9:28:16)
Prave oz. uradne razprodaje v Avstriji se začno zadnji ponedeljek v juliju, torej 25.7.2011 Jaz grem gotovo v šoping[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]