Pigy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jass1 No evo USPELO mi je , spraševala sem vas če katera pozna oz.ima izkušnje z vozički BEXA, no sedaj sem ga sama šla pogledat in kupila ga bom! Zakaj? Sicer sem bila preden sem šla na ogled pripravljena, da to je poljski ...da bo blago sigurno slabo in da bo to narobe ....ampak sem se zmotila...res je da je cena v primerjavi z ostalimi dokaj nizka, ampak to ni nič narobe No da neham: blago je super, pere se v stroju, zloži se 1,2,3, na malo in je dokaj lahek, športni del in lupinica se obračata v obe smeri, kako naj rečem strehica (da sonce ne nagaja) je fullll velika lahko je cel otročiček pokrit, kolesa so vsa velika napihlijva, spredje kolo se da blokirati samo za naravnost, nagiba se tudi (samo sprednje kolo) v stran, kar me je malo zaskrbelo...ampak moško menje je, da bo itak obtežen voziček in da nagibanja ne bo tako občutit...skratka voziček mi je bil všeč, barve so lepe, dobiš dežno prevleko, komarnika ne, torba se fino "montira"na voziček, aja v poštev pride tudi za visoke mamice in očke ker se da ročaj zelo visoko..sem kaj pozabila? No reklamacij še niso imeli, garancije je 2leti, prodaja pa raste Upam, da mi bo služil! jupiiii norija okoli vozička se je končala !!!! lepo da si končno našla voziček, sedaj pa samo počakaj, da ga začneš veselo uporabljat.