urssi -> RE: II Pričakujemo Avgusta 2011 (2.8.2011 14:02:03)
|
Iluna, mislim, da so Ovul test (5 jih je v paketku). Meni takrat, ko sem prvič zanosila tudi ni kazal ovulacije. V glavnem vse skupaj me je zanimalo, zato sem več mesecev (takrat, ko še nisem želela zanosit) malo preizkušala tele testerje in se opazovat. V glavnem, kljub temu, da imam skoraj vedno točno na 28/29 dni, ovulacija ni vsak mesec tako točna. Sem pa ugotovila, da mi tisti dan, ko me špika v jajćnikih test pokaže O oz. da bo prišlo do O v naslednjih 24 -48 urah. Ker pa le nisem točna kot ura, mi je prejšnji mesec kazal pozitivno 12. dan ciklusa (in sem nato dobila M že 24. dan). ta mesec sem pa testirala 3x in sicer 12. dan in 13. dan je bil test negativen, 15. dan pa pozitiven[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. V glavnem, če res nastopi šele po 24 - 48 urah, sem imela O šele 16. ali 17. dan. Meni se zdi to nekam pozno glede na dolžino mojih ciklusov. Je pa možno, da bo tale malo daljši. Bom poročala. V glavnem, priporočam ti, da se opazuješ in mogoče testiraš več dni zaporedoma. Ali pa še bolje, pusti vse skupaj in se sprosti....uf, ko bi nam to le uspelo. meni ne uspe. Upam, da ti bo moj dolg spis kaj v pomoč.
|
|
|
|