|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Avgusta 2011
31.7.2011 13:06:37   
mladika
hej!!
Dobrodošle vse nove (čeprav bi bilo bolje,da bi bile na kaki drugi temi) in upam,da se vse čiprej selimo drugam.user posted image Mene pa zanima če je ktera probala uživat matični mleček,samo ne v kapsulah,ampak čistega,ki se ga dobi pri čebelarju in je svinjsko drag??Sem mal raziskovala po netu o matičnem mlečku in nekterim je res pomagal do user posted image .Naklučje ali kaj drugega...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 101
31.7.2011 18:41:08   
LittleSun
Dan punce, kako ste kaj? ste kaj pridni?user posted image

Jaz pa mislim, da se poslavljam od vas, sva imela kreš kot še nikoli in traja že dva dni. Trenutno si želim samo, da gre in se javi samo še toliko da vidi svojega otroka. Je naredil par res grdih stvari in sploh ne vidi da jih je naredil. Jaz sem samo tiho, spregovorim samo to kar je potrebno in sem jaz grda, ker se ne pogovarjam....mahuser posted image user posted image user posted image user posted image res sem žalostna ampak ne vem če sem sposobna predelati vse to kar se je zgodilo in še povrh vsega ta njegov odnos naprej. nekomu sem morala povedati, tako da se opravičujem, da gnjavim, ampak včasih je najlažje povedati neznancem. Nisem pri volji poslušati od kolegic kako bo vse ok, če pa me je tako prizadel, da trenutno niti ne morem verjeti da bo vse ok.
bom še pridno navijala za vas, jaz pa se za nekaj časa poslavljam od truda za nosečnost.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 102
31.7.2011 19:49:08   
lluna
Ojoj LittleSun, mi je res žal, saj si predstavljam, kako hudo ti mora biti. Mislim, da sem vsaj dvakrat v svoji zdajšnji vezi čutila povsem enako, brez izhoda in brez možnosti, da pozabim grde besede in dejanja, ki so me prizadela. Sicer ne vem, kaj te je tako prizadelo, jaz sem tistikrat občutila nerazumevanje pri čisto vsakdanjih stvareh, ki se je stopnjevalo s tem, da sem jaz preobčutljiva in je šlo res tako daleč, da nisem videla izhoda. Sva se precej oddaljila... vendar se je poleglo, obakrat, in ko sedaj gledam nazaj, niti ne vem več čisto kako se je začelo in kako končalo, očitno vendarle ni bilo tako pomembno. Upam, da bo pri tebi enako, ker danes je nadve dragoceno, če si z moškim, ki ga ljubiš in skupaj z njim vzgajaš otroke.. najdi moč, da se pogovoriš, tudi, če ga ne boš razumela ali se ti zdi, da si to ne zasluži, se boš počutila bolje. Upam, da se vse skupaj poleže in uredita, ti pa kar pojamraj, zato smo pa tukaj! Ah, ti moški!!!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 103
31.7.2011 21:31:16   
cina
LittleSun, žal mi je. Držim pesti zate, če želiš, piši na ZS za 'klepet'. user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 104
1.8.2011 8:03:21   
LittleSun
lluna in cina hvalauser posted image user posted image zaenkrat stanje še nespremenjeno, ampak bo že, one way or another user posted image

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 105
1.8.2011 8:07:36   
romare
LittleSunuser posted image user posted image user posted image user posted image ,za vsako rit palca raste,ko se boš pomirila se probej pogovort z njim,čeprav vemo da je to z moškimi težkooooo (kot da bi bili z drugega planeta)res znajo bit taki idioti, ampak mogoče bo pa vsaj kakšno besedo zastopu, ne daj se,predvsem pa misli nase

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 106
1.8.2011 8:58:28   
crtek
LittleSun user posted image user posted image user posted image   ful mi je hudo kej takega prebrat...sem ugotovila, da se moški pogosto obnašajo kot da so podvrsta opic, ne vidijo svojih napak in ne razumejo, če jim dopoveduješ zakaj te njihovo početje boli, vsak je drugačen, ma na nek način so vsi isti...najlažje je rečt, da "sej se bo poštimalo in boste spet srečna družinica", ma sem bla tudi jaz pred pol leta v podobni situaciji in ta želja ni vedno na mestu... tako da bom rekla samo to, da upam, da se bo izteklo tako, kot bo zate najboljše...one way or another, if it's good for you, then it's definitely worth the try...

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 107
1.8.2011 9:29:08   
Nusyka
Naš mesec je tukaj!!! Upam, da bo nadvse uspešen. Jaz že kooomaj čakam kaj bo.
Ta mesec sem že cel precej optimistična user posted image .

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 108
1.8.2011 10:45:28   
Sa.je
Hej!! Jaz sem sicer nova na forumu, se bi vam pa pridružila pri čakanju user posted image v avgustu.
Tečko naj bi dobila 5.8. (upam, da ne :) sva pa tokrat poskušala v tretje.

Upam, da tisti (v tretje gre rado) za naju drži! user posted image

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 109
1.8.2011 10:58:45   
CariSSa10
helov punce.... evo mene nazaj-tiste ko se me še spomniteuser posted image ...prišla je prva user posted image  po SS, tak da lahko grema spet v akcijo..zaj se mi je ciklus prestavo, in naslednjo M ne pričakujem 30.8. user posted image  da vidimo al boma na morje še šla sama al bomo že trije user posted image  držim pesti za vseeeuser posted image

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 110
1.8.2011 11:42:54   
missmoon
Živjo punce ...evo mene nazaj ... dopustek je bil zakon :)

prejšnji mesec nisva zagledala user posted image  ... žal ... user posted image , sva bila pa potem zelo pridna in sva še  hehehe. Tokrat ne pričakujem tečke rdečke 15.8. Katte bi te prosila, če me daš na seznam.

LittleSun : žal mi je kar berem ... mislim nate ... več deci so vredni svojga dnarja ... nikoli nič krivi, vedno smo me tiste .... ah ja ... bz ... hudo mi je zate in ti pošiljam en velik user posted image . Lahko mi pišeš tudi na zasebno. Sem šla tudi sama čez veliko vzponov in padcev v vezi ... tko da ... ah ja. :(
Vsem ki lulate ta teden želim user posted image  in seveda tudi nam vsem ostalim, ki bomo še malo user posted image  ... potem pa kmalu tudi zagledale user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 111
1.8.2011 13:19:44   
Nusyka
Mene mika, da bi naredila test.... ne vem kako naj se zadržim user posted image .
Prsi me namreč ful bolijo, ponavadi kakšen dan pred menstruacijo. Tokrat pa že ene 10 dni
ne morem spati na trebuhu user posted image . Za to me še tolko bolj mika.... Ne preostane drugega, kot da čakam user posted image

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 112
1.8.2011 13:56:26   
crtek
Nusyka sva kr na istem...meni je tudi že skoraj cel teden precej slabo, predvsem zjutraj in zvečir, pa tko občasno se mi vrti in jedla nebi nič, če bi se dalo...par dni nazaj me dragi tko gleda in pravi, da če se samo njemu zdi, al sm tudi js opazla, da mam večje prsi...pa sm začela gledat in res mam skoraj za številko večje prsi kot ponavadi, tko da mi večina modrčkou skoraj ni več prau (to se mi ni zgodilo še nikoli, niti pred user posted image niti nikakor drugače)...samo js user posted image ne pričakujem 9.8., tko da se bojim, da bi blo zdej še prekmalu za test delat....po moje nebi pokazal še nič tudi če se je prijelo (upam upam upam)...bom provala še ta teden zdržat, pol pa bom vidla kaj bo...boš ti delala test kej prej, al še vedno drži datum 10.8.? user posted image

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 113
1.8.2011 14:17:37   
dr. Knowitall
Helow! Ja moj datum se tudi bliža, čeprav za ta mesec ne gojim prav nobenega upanja, ker nisva bila dovolj pridna. Samo imam pa zadnjih nekaj dni noro občutljive oz. boleče bradavice, kar se mi do sedaj še nikoli ni zgodilo. No ja. Bomo videli. Držim pesti za ostale!!!!

I don't know it all.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 114
1.8.2011 14:43:51   
Sa.je
Jaz sem imela v prejšnjem ciklusu veliko znakov, ki so nakazovali, da bi lahko kaj bilo. Bila se groznoo utrujena, lahko bi non-stop spala, bolele so me prsi in bile so zelo napete, bila sem zelo napihnjena in ogromno sem lulala. Potem mi je pa še user posted image zamudila 5 dni (imam zelo reden ciklus 28 dni) tako, da sem bila že skoraj prepričana, da se je prijelo in sem naredila test pa je bil -user posted image
No za vse skupaj sem okrivila psiho, se sprijaznila in z možem sva šla optimistično v naslednji krog v katerem sva še bolj pridno telovadila. user posted image
v tem mesecu pa nekih posebnih znakov niti ne opažam, razen tega, da me rahlo bolijo bradavice in sem napihnjena kot balon.
Ampak vseeno upam, da je kaj! Če začetek naslednjega tedna tečke še ne bo, bom naredila test in upam, da zagledam user posted image

(odgovor članu dr. Knowitall)
Neposredna povezava do sporočila: 115
1.8.2011 14:52:14   
Niri
Hej LiittleSun jaz te čisto razumem...midva sva imela prejšnji mesec iste težave in sem bila že 100% da se selim nazaj domov...pa sva tudi nekako rešila in res ugotovila, da je velika napetost ratala med nama ravno zaradi tega, ker sva tako živčna, ker nama še ni uspelo naredit dojenčka. In vsi pričakujejo in čakajo in sprašujejo in sva bila zoprna in se je to potem poznalo na vseh področjih.
Ne vem čisto kako sva zrihtala ampak nekako sva...je pa bilo res veliko pogovorov (in joka, teženja, kompliciranja, dretja...).
Držim pesti za vaju, da se porihta v dobro obeh, oz. vseh. (pa četudi to pomeni razhod!)

Pa da vidmo, če bo avgust kaj bolj prijazen mesec...mene že kar daje malo to čakanje in obupavanje vsak mesec in pogledi tašče in ta najina velika želja... user posted image

(odgovor članu dr. Knowitall)
Neposredna povezava do sporočila: 116
1.8.2011 17:05:31   
LittleSun
Dan
nusyka in crtek držim pesti, da so ti znaki tapravi in da nalulata user posted image !!! Pa seveda tudi za vse ostale!
Pri nas je stanje tak tak, sicer se dela kot da nič ni in se normalno pogovarja, nič ne omeni situacije, meni se pa tudi več ne ljubi, tako da z bolečino pač normalno govorim z njim nujno potrebe stvatri in še pred tamalim kako besedo več.
sem pa začela delati O teste, ker sem mislila glede na to da sem imela zadnja dva meseca toliko prej user posted image , da imam kaj prej O in sem jih kljub temu kar je doma delala dalje, ker bi rada videla kako je in dans sem imela krče in glavobol in vedno sem mislila da je to O, pa že zvečer me je nekaj špikalo in test ni pokazal Ouser posted image me pa res zanima kdaj bo.

še enkrat hvala vsem za tolažilne in vzpodbudne besede, zlate ste!!!

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 117
1.8.2011 17:52:36   
alysa
Pa dodajte še mene na seznam. Ne pričakujem je 21. 8.

Doma pa že imamo triletnika in bi radi imeli še enega user posted image .

Želim vsem, da dočakamo user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 118
1.8.2011 21:14:06   
dspela
ojla.

mladika, jaz sem jemala matični mleček v kapsulah in sem 2 krat zanosila prvi mesec jemanja. Izračunala sem si približno kdaj naj bi bila O in sem jemala "nekje" 3 tedne. En teden pred O in en teden po O.
Ne vem, pa če je to pomagalo ali ne.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 119
1.8.2011 22:19:49   
Katte
Halo, punce. Se malo oglašam, da boste vedele, da nisem pozabila na vas. Sem namreč na dopustu in ni ravno prilike pisati, čeprav sva doma.
Dobrodošle nove, stare nove malo manj, ampak tako pač je. Več sreče v avgustu, a ne?
LittleSun, uboga reva. Mogoče je res najbolje, če trenutno ne delata na user posted image . Saj ni vse izgubljeno, sploh, ker že imata enega. To je pogosto vzpodbuda, da se par potrudi zgladiti svoje probleme. Prepričana sem, da se bo vse izšlo tako, kot se mora. Če se bosta pomirila in pomenila, ne bo nič zamujenega, bosta takrat nadaljevala, mogoče še močnejša kot kadarkoli prej. Če pa ne, pa ne bosta ne prva ne zadnja, ki jima ni uspelo. Vem, da se grdo sliši, ampak takšno je življenje. Držim pesti.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 120
1.8.2011 22:34:10   
Katte

user posted image

PRIČAKUJEMO: user posted image   user posted image   user posted image

2.8.
anonimnaPu (3. krog)

4.8.

dr. Knowitall
 (3.krog)

5.8.

Nusyka-test 10.8.(1.krog)
Maja83 (2.krog)
Sa.je (3. krog)

8.8.
cina (41.krog)

9.8.
crtek (2.krog)
mladika

10.8.
SILVA

13.8.
urssi (3.krog)

14.8.
JanaB (8.krog)

15.8.
klopek (9.krog)
mismoon

16.8.
LittleSun (6.krog)

17.8.
Wannabemommy

18.8.
anonimna user posted image

19.8.
Katte (15.krog)
Cybelle

21.8.
Maat (7.krog)
Anonimnauser posted image
lluna
alysa

26.8.
Niri (6.krog)

27.8.
gregorina35 (2.krog)

29.8.
rozi55
štručka2503
*viva*
(18. krog)

30.8.
CariSSa10 (1.krog)

x.8.

Anonimna user posted image
heln

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image               

Skupaj nas je: 30

Nosečk:
       user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image         
    user posted image Navijačiceuser posted image
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina,*zvončica*
,
Gulia, APu, mismoon,
mladika, crtek, Malinova,
romare, rozi5, hubika

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 121
2.8.2011 8:52:36   
urssi
pozdravljene!! Ovulacija je mimo, bila sva pridna, zdaj pa čakanje...ne vem kako naj zdržim teh 14 dni oz. zdaj samo še 11? Prejšnja dva meseca mi ni bilo težko, ker sem vedela, da je zelo malo možnosti, ta mesec pa...uf, bila sva ravno na morju, sama, vzdušje je bilo pravo, naredila sem O test, ki je bil pozitiven...ajej, me mora mož skoz brzdati, ker jaz sem v glavi že noseča...in tako neučakanauser posted image . Upam, da razočaranje ne bo preveliko!!

LittleSun zelo mi je žal, upam da uredita tako, da bo za vse prav!!!

Držim pesti, da bo avgust naš mesec!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 122
2.8.2011 9:11:56   
Nusyka
Ojla, dobro jutro!!
Sem naredila test in je bil -. Tko, da se selim k navijačicam user posted image .
Držim pesti sa vse čakajoče na user posted image .

(odgovor članu urssi)
Neposredna povezava do sporočila: 123
2.8.2011 12:57:01   
LittleSun
Nusyka dokler ne pride user posted image ni še nič dokončno! Upanje umre zadnje!

alysa dobrodošla, fajn je če nas je čimveč da bo potem konec meseca tisti roza napisek mogoče celo v dvomestni številki!

Pr nas doma smo poskušali rešiti stvari, pa so se samo še bolj zakomplicirale, s temi moškimi se ne moreš nič pogovarjat user posted image user posted image nič niso oni krivi (pa sploh noben ne govori o krivdi)...eh sem že sama sebi tečnauser posted image user posted image tako lepo vreme je zunaj, bom raje malo zaprla oči in sanjarila. se bo že uredilo, ko bo čas...sem ponoči ko nisem mogla spati razmišljala, da mogoče pa zato nisem zanosila....usoda že ve kaj nam prineseuser posted image user posted image

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 124
2.8.2011 13:02:32   
Anonimen
pozdravček

tudi jst se selim k navijačicam, ker pa res nisva niti 1x v času plodnih dni...
bomo avgusta nadoknadili, pa še sama bova doma, ker gre tamali z babico na morje...
Littlesun user posted image ... kako prekleto te razumem, saj sem sama šla skozi pravi pekel..ampak zdaj je (trkam) vredu..

anonimna ?

(odgovor članu Nusyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?