tutajchi -> na pomoč (28.6.2011 22:42:52)
|
Jaz pa sem imela ena neprijetno izkušnjo.No, pri prodaji se mi je javila mamica ki je želela vse fantovse stvari menjati za opremo, ok, se mi je zasmilila, češ njen otrok nima kaj obleči...itd.Pa sem vzela en voziček, stolček za kopanje in jogi, kar mi pač prav pride...dala sem ji okrog 15 kg oblačil, po mojih cenah blizu 200e, prevzem je bil osebni,in moja napaka, voziček je bil zamotan v vrečo za smeti in prelepljen, mamici se je mudilo in ga nisem gledalaTu pa se začne, voziček je bil plesniv, brez varovala in dežne prevleke, stolček brez 2 igrač.sSva se nekako dogovorile da poskusim voziček oprat, stolček pa sem dala v prodajo za pol njene cene ker se ni hotela kopati v njem.Potem sem želela prodati tudi voziček, ker se noče vozit in so me začeli spraševat kje je varovalo, jaz ga nisem pogrešala.Ker je trdila da ga ni bilo sem ji rekla da ji vse vrnem, ona pa meni oblačila.Pa ni bilo šans, začele so se grde besede, da če komu povem bom že videla...in potem je ena mamica na bolhi podala opozorilo, da prodaja polomljeno opremo, link je prišel na mojalbum in v prepričanju da sem bila jaz mi je začel nagajati njen dragi, pisari, grozi da še ni konec, da hoče javno opravičilo...on, ki je prodal plesniv voziček...kaj storiti?danes me je klical, govoril da smo pof...babe itd..
|
|
|
|