RE: Kateri jogi imate? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

zmajaz -> RE: Kateri jogi imate? (1.7.2011 20:57:03)

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
meni je v Dollerju ponujala takega ki se jemljejo plasti ven,ampak ga (še) nimam da bi ti znala svetovat

Ja jaz imam točno takega Dollarjevega, kjer lahko vzameš plasti ven, če ti je previsok - samo meni ni previsok, ker najraje spim na boku. Moj je model Orthopedic P in je res super - ko bo odslužil definitivno ne kupim drugega kot ortopedski vzglavnik iz lateksa.

mateyka -> RE: Kateri jogi imate? (1.7.2011 22:33:57)

dormeo. smo zadovoljni.

Klarita -> RE: Kateri jogi imate? (2.7.2011 19:44:14)

Dormeo, meni je zakon. 

gsatalema -> RE: Kateri jogi imate? (26.6.2012 19:02:56)

midva imava tudi novega... in sicer vzmetnico od firme Serta, model pa Royality... Sva ful zadovoljna in še vi8šino sva pridobila, ker je visok 32 cm [sm=bravo.gif]

Ekaz -> RE: Kateri jogi imate? (27.6.2012 8:32:32)

Mi imamo v spalnici Dormeo že 7 let in je odličine. Udoben, ne poznajo se nobene "udrtine" na mestu, kjer ležiš.
Za hčerko (5 let) smo kupili tudi Dormeo Aloe Vera. Je bolj trd in ravno zaradi tega primeren za otroke. Hčerka na njem super spi. Ko sva midva poskušala spati na njemu pa nama ni odgovarjal. Imela sva občutek, kot da visiva z glavo navzdol. Vejetno zato, ker je trši in se ne prilagaja telesu. Za otroka pa je idealen.

nyna84 -> RE: Kateri jogi imate? (27.6.2012 9:30:42)

Tudi midva imava Dormeo Memory 12+2. Nama je super; ko se vsedeš, je mehak, ko ležiš, te pa lepo ravno drži, pa te zaradi 2 cm spominske pene vseeno ne žuli.
Pa lahko ležim in mi zraven tamale skačejo po postelji, pa se sploh ne čuti in zato tudi ni moteče. Pri navadnem jogiju me je pa skoraj dol vrglo, ko se je mož ponoči obrnil [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Sem testirala tudi navaden Dormeo (ga imajo starši), se mi je zdelo kot da ležim na klopi in da me vleče na glavo. [sm=smiley29.gif] Ampak so baje z njim zelo zadovoljni, tako da je jogi stvar vsakega posameznika.

Drugače pa imava tudi vzglavnike Dormeo Memosan Clasic - zakon. Se lepo prilagaja, pa ni previsok (ker se itak "pešta", ko ležiš na njem). Anatomskih pa ne maram, ker me po njih boli vrat (spim v položaju za nezavestnega [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] in na anatomcu to enostavno ne gre)

jabka -> RE: Kateri jogi imate? (27.6.2012 10:09:34)

VZMETNICO OPTIMO, HČI IMA DORMEO MEMORY 12+2 ups črke

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]