DanijelaNeli -> RE: Mešalnik & soparnik Avent (5.7.2011 21:59:08)
|
Že nekaj časa nazaj je bila odprta tema o tem Aventovem aparatu... Kot so rekle predhodnice...ZAKON JE! Najboljša stvarca poleg dude in baby phona[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Jaz sem ga kupila v BC.Res je drag,a vreden vsakega €. Dobila sem ga zelo poceni...Ker se je takrat dobilo v prodnišnici tiste darilne bone za BC.In je bil tudi bon za -30% pri nakupu soparnika,pol sem pa imela še darilne bone in sem dala res malo zanj.Okol 50€,al nevem koliko že. Je pa špica glede kuhanja na sopari...Okus hrane je fantastičen.Pa naj si bo to eno živilo,ali pa celo kosilo narejeno z njim.Poleg tega,se ohranijo vsi vitamini-minerali,... Zdaj bomo imeli kmalu 1 leto in ga še vedno uporabljam za skuhat kakšno zelenjavico,ta večji hčerki naredim sadni shake,...+ je tudi v tem,da ga potrebuješ v nadaljnje in ne samo do 1.leta npr. Če hočeš pasirano,pač zavrtiš par sekund več,lahko pa narediš kašo-kot bi jo samo z vilico pretlačil. Meso,ribe...pridejo res njamsiiiiiii... Mislim,da ti ne bo žal...
|
|
|
|