RE: Antonija Bilić (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Kerensa* -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 12:09:13)

11.35 - Dragana Paravinju su u ponedjeljak oko 11 sati odveden je iz Centra javne bezbejdnosti Banja Luka gdje je nakon što je u nedjelju uhićen proveo noć. Ovaj put nije imao fantomku na glavi, a na sebi je imao traperice i majicu dugih rukava. Krim obrada trajala do ponoći i Paravinja je bio smješten u posebnu prostoriju koju su osiguravali policajci. Monstrum su odvezli u zatvor Kula u Istočnom Sarajevu gdje će se nastaviti krim obrada u svezi pokušaja silovanja za kojeg ga traži Bosna i Hercegovina. Nakon toga odvest će ga u ekstradicijski zatvor u Sarajevu i čekati će se odluka suda s obzirom njegovo izručenje zbog silovanja traži Srbija i sada zbog ubojstva Hrvatska.

11.55 - Na nadzorni punkt policije iza kanjona Krke stiglo specijalizirano vozilo za prijevoz posmrtnih ostataka, javlja Slobodna Dalmacija. Ono će tijelo, ako ga pronađu, prebaciti u Zagreb na obdukciju.

Ojej... [sm=smiley13.gif]




Kerensa* -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 12:24:46)

11:56 (Dnevnik.hr): Kako ekskluzivno doznajemo, dva psa tragača pokazala su interes za jednu lokaciju na rijeci Krki. [sm=smiley13.gif]




Kerensa* -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 12:29:40)

Po poročanju Blic-a iz RS:

Telo Antonije Bilić iz Drniša pronađeno je danas u 10.30 sati na mestu koje je policiji pokazao Dragan Paravinja, vozač kamiona koji je priznao da je ubio, a zatim bacio u reku sedamnaestogodišnju devojku.

Po poročanju HR-Indexa:

12:27 - Glasnogovornica šibenske policije moli medije i građane da ne uznemiravaju obitelj i ne opstruiraju istragu i pretragu navodima da je tijelo pronađeno. "Potraga traje, nema još nikavih indicija. Tijelo nije pronađeno", rekla nam je Marica Kosor.




Kerensa* -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 13:10:19)

12.53 - Tijekom ispitivanja Dragana Paravinje u banjalučkom Centru javne bezbednosti na obavijesnom razgovoru bila je i njegova žena Milijana. Ona je rekla kako je dragan za nju mrtav i kako ga nikada više ne želi vidjeti, piše Jutarnji list.

13.06 - Sestre nestale Antonije Bilić, Katarina i Ana, nakon posjeta ocu i majci u Kričkama, nakratko su posjetile policijski punkt i novinare okupljene u blizini mjesta na kojem je Paravinja navodno bacio tijelo.

- Još se nadamo da je živa. Sve dosad ispričano ne znači ništa dok se Antonija ne pronađe - rekla je Ana Bilić. Zahvalila se čitavoj hrvatskoj javnosti, za koju smatra da se moli za Antoniu kao i čitava obitelj Bilić, a posebno premijerki Jadranki Kosor na njenoj potpori.

- Apsolutno ne vjerujem u legitimnost ove istrage i zahtijevam izručenje monstruma Republici Hrvatskoj, gdje ga trebaju ispitati naši stručnjaci uz pomoć psihijatara i psihologa. Također smatram da treba biti uhićena njegova supruga zbog pomaganja u bijegu i prikrivanju zločina - rekla je Ana. Rekla je i da se nada da će se sastati predsjednici svih triju država, Hrvatske, BiH i Srbije, gdje je Paravinja radio svoje zločine, te zajedno sa obiteljima svih žrtava njegovih zločina napraviti nešto dase ovakav zločin više ne ponovi u nijednoj od ovih država.

- Ovdje je kompletni sustav zakazao. Osobno ću učiniti sve da se ovako nešto u Hrvatskoj ne ponovi - rekla je Ana




majčica1508 -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 13:17:45)

Bogi starši[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Ne morem verjeti kaki izmečki obsatajajo

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Kerensa* -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 13:43:00)

13.25 - Paravinju su prebacili na Osnovni sud u Sokolcu. Glas Srpske piše kako je Paravinja tijekom krim obrade tvrdio kako je pobjegao u Hrvatsku kako ga ne bi izručili Srbiji. Navodno se na saslušanju kod suca predomislio te je tražio da ga izruče Srbiji.




Kerensa* -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 13:58:55)

13.41 - Znali smo da Dragan Paravinja živi u Hrvatskoj nakon što je počinio kazneno djelo u Srbiji, ali ga 2007. nismo izručili jer je državljanin Hrvatske, čiji ga ustav štiti od izručenja, rekao je u ponedjeljak Krunoslav Borovec, glasnogovornik MUP-a za Jutarnji list. Također je rekao kako, prema Kaznenom zakonu, RH može preuzeti kazneni progon za ona kaznena djela koja su hrvatski državljani počinili u inozemstvu. U slučaju Paravinje, Hrvatska je, kaže Borovec, tražila preuzimanje tog kaznenog progona ali iz Beograda nije dobila niti pozitivan niti negativan odgovor.




Kerensa* -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 15:43:38)

15.33 - Glavnina policijskih snaga napustila je mjesto potrage. Čeka se i službena potvrda da je potraga za danas gotova i da se nastavlja u utorak u isto vrijeme na istom mjestu. Cesta je za sada i dalje blokirana.

Kar pomeni, da niso našli ničesar... in da upanje za Antonijo še vedno ostaja.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.6.2011 15:50:28)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Kerensa* -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 16:07:01)

16.01 - Današnjom pretragom na području od Oklaja do Kistanja koja je završena oko 15.30 sati nije pronađeno tijelo nestale maloljetnice Antonije Bilić. Helikopter, 130 pripadnika interventnih postrojbi, 12 ronilaca, posada gumenjaka, 20 pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja s tri psa i tri kanua, te vatrogasci, napustili su mjesto traganja, ali samo za kratko. Potraga se na istom mjestu nastavlja rano ujutro, a u međuvremenu će područje osiguravati policija - rekla je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor.




luka jan -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 16:19:11)


IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

15.33 - Glavnina policijskih snaga napustila je mjesto potrage. Čeka se i službena potvrda da je potraga za danas gotova i da se nastavlja u utorak u isto vrijeme na istom mjestu. Cesta je za sada i dalje blokirana.

Kar pomeni, da niso našli ničesar... in da upanje za Antonijo še vedno ostaja.


Še vedno ostaja upanj ja, upajmo lahko samo na najboljše.

Drugače pa Kerensa vse pohval za tvoje izčrpno javljanje.[sm=bravo.gif]




gita10 -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 17:51:18)

si sploh ne predstavljam trpljenja, ki ga ubogi starši doživljajo- pa vendar upam z njimi zaenkrat, da je Antonija še živa.




Volga -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 19:01:44)

joj, karnisa, pa kaj imaš ti nek fetiš na te pogrešane osebe? a si malo mrhovinarka?




Anonimen -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 20:44:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

joj, karnisa, pa kaj imaš ti nek fetiš na te pogrešane osebe? a si malo mrhovinarka?


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Btw, kje je Đovana?




StrawberrY -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 21:13:18)


IZVIRNO SPOROČILO: Volga

joj, karnisa, pa kaj imaš ti nek fetiš na te pogrešane osebe? a si malo mrhovinarka?


To sem se tudi jaz sedaj vprašala, ko sem prebrala to temo[sm=zmeden.gif].

Drugače pa želim, da najdejo Antonijo živo!




osamljena -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 21:19:13)

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY


]

To sem se tudi jaz sedaj vprašala, ko sem prebrala to temo[sm=zmeden.gif] .

Drugače pa želim, da najdejo Antonijo živo!



Tip je priznal, da jo je zadavil...




StrawberrY -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 21:22:19)


IZVIRNO SPOROČILO: osamljena

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY


]

To sem se tudi jaz sedaj vprašala, ko sem prebrala to temo[sm=zmeden.gif] .

Drugače pa želim, da najdejo Antonijo živo!





Tip je priznal, da jo je zadavil...


Lej tok časa, da ne najdejo trupla obstaja upanje, da je živa.




Colt -> RE: Antonija Bilić (27.6.2011 23:00:31)

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
identicno je blo s Silvom Plutom - in takrat je konkretno odpovedala cela SLO birokracija... s tem, da je Plut v Srbijo celo ubil eno ubogo punco, pa je v SLO povsem brez tezave zivel.

Še ena izmed neskončnega spiska ''zmag'' naše birokracije...




Kerensa* -> RE: Antonija Bilić (28.6.2011 8:50:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga
a si mrhovinarka?

[sm=zmeden.gif]
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
kje je Đovana?

Žal ne vem.




Kerensa* -> RE: Antonija Bilić (28.6.2011 9:15:24)

Na terenu su i danas pripadnici Interventne jedinice policije iz više Policijskih uprava, ronioci, policijski službenici Kriminalističke policije, pripadnici Gorske službe spašavanja i vatrogasci. Pretražuje se teren oko Brljanskog jezera prema hidrocentrali, nizvodno od lokacije koju je Paravinja označio u iskazu.

Na mjesto pretrage jutros je došla i Antonijina sestra Ana Bilić. Upitala je policajce je li ima kakvih novosti, a kad su joj rekli da nema, uzdahnula je i otišla.




Kerensa* -> RE: Antonija Bilić (28.6.2011 9:39:09)

Kamion s petnaestak slovenskih vojnika došao je na mjesto pretrage. Sa sobom su ponijeli i posebni uređaj koji se koristi pri traganju za nestalima u snježnim lavinama, a koji bi trebao poslužiti za pregledavanje rijeke Krke i jezera Brljane. Time su u akciju traganja za Antonijom Bilić uključila i četvrta država.
Policija se po vodi kreće u gumenom čamcu, a HGSS-ovci imaju tri kanua. Iz zraka im pomaže helikopter. I danas tragačima na kopnu pomažu tri psa. Cesta Oklaj - Kistanje blokirana je i policija neprekidno osigurava područje od nedjelje u jedan sat ujutro, kada je MUP RH došao do iskaza Dragana Paravinje.

Čestitke Sloveniji za pomoč... če so že prej zaje*ali.




Kerensa* -> RE: Antonija Bilić (28.6.2011 10:41:50)

10.34 - Tragačima na zemlji posao otežavaju neprohodan teren i vrućna, a roniocima smeta gusto raslinje i zamućena voda. Temperatura Krke i jezera je oko 16 stupnjeva Celzija, a vidljivost je svega jedan metar. Kako je kazao MUP-ov načelnik Sektora općeg kriminaliteta, terorizma i ratnih zločina Predrag Brkopac, danas je ekipa za potragu brojčano pojačana dodatnim specijalcima i roniocima, a velika se pomoć očekuje od pristiglih specijalaca slovenske vojske i policije koji su sa sobom donijeli posebnu opremu. Radi se o sofisticiranom sonaru koji Slovencima inače služi za traganje za ljudima nakon snježnih lavina.

- Od slovenskih kolega danas očekujemo da će napraviti veliki posao. Oni će danas pretraživati dno Velikog jezera, koje je dugo 550, široko 130 metara i duboko 10 do 12 metara. Tu će opremu smjestiti na gumeni čamac kojim će pretraživati vodu i obrise dna, a kad uoče neku granu, neravninu ili predmet, ronioci će provjeravati o čemu se radi - rekao je Brkopac. Sonarom rukuju šestorica pripadnika slovenske vojske i policije, a pomažu im naši ronioci koji je danas 16. Istovremeno, obalu pretražuje 70 pripadnika interventnih postrojbi MUP-a, te vatrogasci i Hrvatska gorska služba spašavanja s tri kanua i tri psa tragača.

Vraga, no... na lanskem dopustu sem se fotografirala točno na istem mestu, kjer je Antonija izginila...

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=151359#imageShow




Doll -> RE: Antonija Bilić (28.6.2011 11:12:21)

kerensa get a life. Obstaja še kaj drugega za delat,kot viset cel dan na netu




Kerensa* -> RE: Antonija Bilić (28.6.2011 11:19:07)

IZVIRNO SPOROČILO: Doll
kerensa get a life.

Don't worry... I have a life. And I think it's quite interesting.
Obstaja še kaj drugega za delat,kot viset cel dan na netu

Then do that!




Petka09 -> RE: Antonija Bilić (28.6.2011 11:32:28)

Joj, se ene vpikujete zdej v Kerenso, če pač objavlja ažurne informacije o izginotju. Saj pa več al manj vse visite na netu cel dan in vsaj vsake toliko pokukate, če že kaj druga ne. Pa kaj, če pač spremlja dogajanje - a komu kaj škodi s tem? Je katera od vas/nas kaj prikrajšana zaradi tega?
Jaz pa rada berem novice okrog te iskalne akcije in če bi mogla in znala, bi sama sodelovala. Vedno me pri srcu stisne, ko nekdo izgine, ker sem sama v preteklosti doživela podobno izkušnjo, ko je za 3 dni izginila sestra od bivšega. Grozni občutki so to... grozni.. Ko ne veš kaj lahko pričakuješ, ko misliš na najhujše, a po drugi strani imaš upanje...




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>