Kam na dopust (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


Robertinjo -> Kam na dopust (26.6.2011 15:08:49)

Ker smo hudo  pozni in bi radi šli na mali dopust pa nevemo kam.Smo tri članska družina z triletnim otrokom.Šli bi najraje okolica Zadra ali Pakoštanlahko je tud drugje samo da je za otroka.Šli bi konec meseca julija in par dni v začetku avgusta.Apartma naj bi imel klimo in naj bi bil kar ugoden.Že v naprej se zahvaljujemo za odgovore




Petka09 -> RE: Kam na dopust (27.6.2011 7:58:00)

Mi gremo v Bibinje. Se še kar da najti kak apartma, pa tudi cene so ugodnejše kot na kateri bolj znani destinaciji. Bibinje so par kilometrov ven iz Zadra.
Apartma sva rezervirala par dni nazaj, našla sva ga preko spleta, poklicala in so meli fraj naš termin.
Iskanja sva se lotila tako, da sva vtipkala v iskanje "apartmaji bibinje" in nama je vrglo kar nekaj strani, potem pa sva takoj, ko sva našla kaj zanimivega začela klicarit. In tako sva še isti večer rezervirala.
Lahko iščeš tudi Sukošan, Pakoštane, Nin... Baje pa naj bi blo v Bibinjah manj gužve, kar je bilo meni pomembno. 




quellle -> RE: Kam na dopust (4.7.2011 13:38:00)

Mi smo ravnokar prišli s Krka Šilo in bili v apartmajih    http://www.silo-apartmani.com/
Imamo 3 letnega in 1,5 letnega razgrajača, od plaže 3 min hoje z otroci, v neposredni bližini še več malih ali večjih zalivov, mivka ali kamenčki ali beton...Apartmaji so ulico višje od glavne ceste na mirnem področju in v senci in v neposredni bližini plaž. Apartmaji so zelo lepo opremljeni, čisti in kar je pomembno vse se da zmenit z lastnico. Potrebovali smo dodatno posteljico in otroško posteljico vse smo dobili. Edino kar je problem je da je potrebno veliko prej opraviti rezervacijo. No mi smo rezervirali že tudi za naslednje leto.





Stran: [1]