Mene pa zanima? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Sandra* -> Mene pa zanima? (18.8.2005 20:48:41)

Oj!

:miska: Kdaj vam je bilo prvič slabo?

:miska: Od ovulacije naprej imam rumenkast izcedek (zelo živorumene barve). Kaj to pomeni? Ne peče in ne smrdi?

:miska: Skos mam tak filing da me vse veže ke čez trebuh, da sem ful sita in pol ful lačna? Zarad tega ful težko zaspim zvečer. A je to normalno?

Hvala, Lp

Sandra:nosecka:

tinkamiška -> Mene pa zanima? (18.8.2005 20:52:36)

Hej Sandra:)

Meni je postalo slabo v 6t.

Izzcedek se mi do zdaj ni nič obarval, sem pa brala, da če je rumen ali zelen, da lahko nakazuje kakšno vnetje. Ti da potem G kakšne svečke pa se vse poštima;)

Ja, počasi se boč navadila na takšna in drugačna občutja v trebuhu in tudi na lakoto:)- Najboljše je, da ješ več manjših obrokov na dan, da se ne napokaš preveč.

Lepo bodi in uživaj srečka:nosecka:

Gina -> Mene pa zanima? (18.8.2005 22:35:25)

- ne spomnim se, ampak pred enim polnim mesecem noseč. zihr ne. Pa bilo mi je res hudo slabo samo drugič, sicer me je pa zgaga pekla, kar je ranvo tako obupno grozno, samo tisto te z vsakim mesecem ponavadi bolj peče, pa ne neha do konca včasih - vsaj pri meni ni nikoli

- je bilo enako, mi je G rekla, da so vse :nosecka: nagnjene k izcedkom in vnetjem - dobiš svečke

- enako, to je bil najbolj zanesljiv znak,da sem noseča, bila sem zelo napihnjena, drugič in tretjič celo že po dveh tednih nisem mogla več hlač zapet in kar naprej lačna in kar naprej sita

KMALU -> Mene pa zanima? (18.8.2005 23:25:26)

Meni je bilo po malem slabo se pred izostankom M... Sem pa vedno nekaj malega pojedla in je slabost minila- tako je se zdaj...

Natasa-6 -> Mene pa zanima? (19.8.2005 6:58:41)

Nekje sem prebrala, da se slabosti začnejo med 3 in 7 tednom nosečnosti, sepravi, da lahko že pred izostankom menstruacije.

pinka1 -> Mene pa zanima? (19.8.2005 7:40:40)

Ja definitivno to drži, da ti je lahko slabo že pred izostankom M. Pr men je blo tud tak in ko sem to začutila poleg bolečih prsi, tiščanja na WC in izostanka M, se bla ziher, da to je to.....

simonas -> Mene pa zanima? (19.8.2005 8:07:44)

Jaz imam skozi rumen izcedek že od začetka nosečnosti, pa nobenega vnetja. Odvisno je od hormonov. Je rekla, da je pri meni čisto normalno, ker sem imela že prej povečan beli tok.

Občutki v trebuhu pa so različni. Mene ni nič mučilo do 8 tedna, ko mi je bilo en mesec ful slabo :(, potem pa se je vse kar na enkrat prenehalo.

Simona:nosecka:

tinkatonka -> Mene pa zanima? (19.8.2005 8:25:06)

:rozica: jaz sem na srečo ena izmed tistih, ki ji je bilo zelo malo slabo. Začetek nosečnosti sem več ali manj prespala.

:rozica: Zaradi izcedka vprašaj G. na pregledu. Najbrž te bo pregledala in ti dala kakšne vaginalete. Nič hudega, samo zdravilo, ki si ga vstaviš v nožnico par dni zapored, pa bo boljše. Jaz imam še zdaj z izcedkom težave, pa mi je rekla G. da moram probiotične jogurte pit.

:rozica: ja najbrž boš imela tud občutek da ti bo vsak čas prišla menstruacija, pa špikal te bo, pa napihnjena boš...ja to so začetniške "radosti" nosečnic. Ne skrbi, uživaj v :nosecka: .

lizbona -> Mene pa zanima? (19.8.2005 9:22:29)

hojla sandra
:angel: jaz sem zdaj v 6. tednu in mi še ni nič slabo..
:angel:glede izcedkov - jaz sem imela težave že prej, zdaj pa so samo še malo večje - zares mi pomagajo VAGITORIJI z boraksom, ki jih dobiš v lekarni brez recepta in jih lahko čist normalno jemlješ tudi v nosečnosti. včasih pomaga že ena tableta, ki si jo vstaviš zvečer in je zjutraj že vidno bolje, sicer pa jih uporabljaš po potrebi.
:angel:čez trebuh pa tudi mene kar naprej veže in imam občutek napihnjenosti in sitosti, zraven pa mi paše veliko pit.

pozdravček!

tina104 -> Mene pa zanima? (19.8.2005 11:27:05)

PRva slabost tam nekje v 5. ali 6.tednu.

Glede izcedka povej G, da ti da kaka zdravila, če je potrebno. Sicer je normalno, da je izcedek v nosečnosti povečan.

Ja, občutki v trebuhu, ki jih opisuješ, so bili tudi pri meni prisotni. Sem pač jedla večkrat na dan po malo, sem jedla tudi ob enajstih zvečer, če je bilo potrebno (kako kislo mleko ali navaden jogurt npr.).

Stran: [1]