ronja -> RE: Kaj novorojenček prinese sestrici (26.6.2011 21:52:41)
|
Midva sva to naredila, takrat je bila sicer stara 17 mesecev in nora na knjigice, tako da je dobila eno knjigico, ki ji je bila na dec. knjižnem sejmu ful všeč (Lejla je rojena čisto na zač. jan). Knjigica z gumbi, ki mukajo, blejajo, itd... pa slike živali. Meni se ne zdi neumno, ampak pametno, tudi sestre na mš so nam to svetovale in sem si zapomnila, ker sem vedela, da bova mela več kot 1 otroka. No, tokrat bo tudi novorojenček prinesel darilo za obe sestrici, itak! Verjetno res nekaj/nekoga, ki ga bosta lahko rihtali, kot bo mami dojenčka;). Pa še nekaj je baje fajn: da ko pride starejši otrok nimaš glih dojenčka v rokah, da lahko starejšega z vsem navdušenjem pozdraviš in pocrkljaš in vzameš v naročje. Midva sva to zelo elegantno rešila, da me je lubi poklical, ko sta šla v dvigalo. Takrat sem odložila novorojenčico in ko sta stopila skozi vrata, sem seveda takoj vzela v roke ronjo, mlajšo je pa vzel v roke oči. To so nam tudi na mš priporočale (to, da nimaš otroka v rokah, ko pride starejši).
|
|
|
|