|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj ste jim...
25.6.2011 19:42:12   
picola1
pomagale umivat zobe? Oziroma kdaj približno so otroci sposobni si zadovoljivo umit zobe, da ne rabimo popravljat za njimi?

Tnx.user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Do kdaj ste jim...
25.6.2011 20:40:07   
Najaa
Pred kratkim je ena isto spraševala. In en odgovor je bil da tam do kakega 7.,8. Moji sta še majhni in še vedno pol ko si sami, še jaz malo čez poščetkam. Imajo pa pri večji, stari 4,5 leta na cca 3-4 mesece v vrtcu zobozdravnico in hčerka se je že kar naučila pravilnega ščetkanja. Oz. vidim, da ponavlja, kar zobarca kaže, sam ne umije si pa še čisto temeljito.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2011 14:03:38   
LEJLA
Naša zobarca pravi, da naj starši še kar malo pregledamo. Pa je star 7 let in ima vedno pohvaljeno kako so lepi zobki.
Tako, da zjutraj se umije sam, zvečer pa še jaz malo tastalne podrajsam.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2011 21:19:22   
ronja
zadnjič mi je ena mamica razlagala, da sta svoji 5 letni hčerki nehala umivat zobe in si jih je sama, pa je potem tisto leto dobila kar nekaj plomb - tako da vsaj nekje do 6 leta naj bi potem pokorigirali še starši, tako nam je rekel zobozdravnik za tamale na mš.

Mi delamo isto: zjutraj si jih sami, zvečer jih midva - samo sta še mali - ampak bo še nekaj časa tako ostalo, da bova potem še midva umila, ziher je ziher. Sploh je treba pazit pri zadnijh.

< Sporočilo je popravil ronja -- 26.6.2011 21:20:29 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2011 10:28:21   
pajkica
Zobozdravnica je nam na sistematskem pregledu pri treh letih rekla, da si lahko otrok sam umije zobe takrat, ko zna pisati pisane črke.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2011 10:34:34   
uškinamama
Še vedno mu, sploh zdaj ko mu rinjeo ven šestke. Ma kaj šestke - šesturine. Čisto so ga razmesarile. Dve sta že čisto zunaj, dve pa na pol. In mu jih umivam z naprstnikom za dojenčke user posted image .  Lubči moj, razvajeni.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2011 13:27:49   
t5t6
10 letniku sem nehala lani, 8 letnemu pa še vedno umivam zvečer, zjutraj pa mu pustim, da si sam in nimata nobene plombice. Ko je pri nas prespala nečakinja 6 let stara in sem ji želela umit zobke, se mi je pohvalila, da si jih že dolgo časa čisti sama, letos je dobila 3 plombice.

Mi smo imeli v šoli organizirano predavanje o negi zobk, kjer so nam razložili, da naj bi se otroku umivalo zobke dokler ne prične dobro pisati pisanih črk, takrat naj bi bili prstki dovolj razviti za tako fino motoriko.

.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2011 21:03:47   
abc123
Delam v šoli kjer že vsro let potekajo akcije o čistih zobkih in ne bi verjeli kaj vse vdim. Otroci do vsaj 10-11 leta potrebujejo stalen nadzor nad čistočo zob. Če presodite, da si jih že sami dobro umivajo jim pustite, enkrat ali dvakrat na teden pa naredite test s tablekto ali tekočino, ki pokaže kakšno je stanje. Če ni dobro, je to znak, da morate še pomagat pri umivanju. Fora je v tem, da otroci umivajo zobe, jih pa ne umijejo, ker jih še ne znajo.
Ene tablete dobro pokažejo z svetlo roza barvo se obarvajo obloge, ki so novejše (tekom dneva ali noči), z vijolično barvo pa obloge, ki so stare že več kot en dan (pri dlesnih, med zobmi, na notranji stani zoba...). To se dobi v lekarni.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?