[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.8.2005 19:30:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Divja vijolica -> Vloga za otroški dodatek-kaj upoštevajo? (18.8.2005 20:29:57)

Mislim, da moraš vpisati čisto vse (tudi štipendijo in delo preko študenta), vsaj midva sva morala vse vpisati. Tudi jaz točno nisem vedela kaj je treba vpisati, če povem po pravici se tudi spomnila nisem vsega za eno leto nazaj, ker pač nisem bila redno zaposlena.
Ravno prejšnji teden pa dobim odločbo, da sem skoraj eno leto dobivala preveč dodatka, in sedaj moram vrniti 30.000 sit. Pisalo pa je,da nisva vpisala njegove pokojnine, delo preko študenta in moje plače. Mater... sem jezna. :hudicek:
Torej... vpiši VSE.

Blink1 -> Vloga za otroški dodatek-kaj upoštevajo? (19.8.2005 13:29:24)

Jaz sem vpisala isto, kot pri dohodnini.

pinkiponki -> Vloga za otroški dodatek-kaj upoštevajo? (21.8.2005 21:02:52)

Midva sva začela ornk živet skupi ko sm rodila (oktobra 2004), pa sva morala vpisat od obeh dohodke od 2003, ki pa so bili od obeh študentski dohodki in zaradi tega jst dobivam CELO 9.000 otroških dokladov. Mislm, men je to tolk mim, da računajo otroške doklade na podlagi študentskih dohodkov...ki jih zdej tko ni več, mislm, kje je tle logika

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.9.2005 11:25:29)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

digi -> RE: Vloga za otroški dodatek-kaj upoštevajo? (24.9.2005 11:33:54)

A ni to značilno za našo državo=? Prvo študetje delamo za mali dnar, pol še te zaradi tistega malo keša prikrajšajo za otroški dodatek... Štipendija pa itak... Saj več ne veš kaj je prav in kaj ne. Upoštevali bi naj itak samo osnovo, a moji kolegici so upoštevali vse- dodatek za bivanje izven kraja stalnega prebivališča, dodatek na uspeh- vse.... Država se dobrika- potem pa te po drugi strani vseka... A tisti, ko pa ne delajo nič, se ga nacejajo in kradejo pa dobivajo socialno pomoč!!!!!!! Mislim kako sem se sedaj razpričala:))))))

Stran: [1]