Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Štajerske nosečke 2012 17.4.2012 16:06:31
|
|
|
|
buubikaa
|
Lep pozdrav! Zanima me, če je katera iz okolice Ptuja? Sem šele nekje v 6.tednu. Prvi pregled imam 8.5. PDP pa imam približno 15.12.2012 Če je katera takšna naj se mi javi. Bi bila zelo vesela.
< Sporočilo je popravil buubikaa -- 17.4.2012 16:07:25 >
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2012 23.4.2012 18:03:03
|
|
|
|
ninasiki
|
se opravicujem, ker vdiram v temo ampak, če katiro zanima prodam vozicek PP SKATE...lupinca, baza za avto, adapterji za lupinico, kosara, sportni del, zascito za dez, nakupovalna kosata, drzalo za flaske in zascita za nogice za zimo...zraden podarim ovcko...barva je tropikal, letnik vozicka je 2011...sportni del se obraca v obe smeri...nakupovalna kosara je prenosljiva...vozicek je uporabljen samo 10 mesecen in je lepo ohranjen...vse informacije na ZS lp nina
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?