Micy -> RE: Tisti, ki ste plačali Tenerife pri PSZ (23.6.2011 7:37:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Če so ljudje tako neumni, da verjamejo vsem tem zadevam si prav zaslužijo, da jih čim bolj nategnejo. Da greš na predstavitev, kjer ti kažejo neke super slike in od tebe zahtevajo, da plačaš takoj okol 500€ in ti kot bedak to še narediš si si popolnoma sam kriv. Sploh pa je na RR glede tega ena tema in tiste, ki so bile tam lepo prepričujejo tudi druge naj gredo in plačajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Vsak, ki ima malo časa in smisla za iskanje po internetu najde veliko cenejše ponudbe kot so te. Ampak glavno, da neka kvazi agencija služi na račun drugih. Pozdravljene! O tej temi sem že veliko napisala na forumu Izleti in počitnice, pa naj samo še kle nahitro napišem, da če greš tja in nekaj podpišeš ker si bil naiven in navdušen nad ponudbo, ki si je prej sploh nisi nikjer drugje ogledal, si si kriv popolnoma sam. Tudi jaz in moj mož sva šla tja, prebrala, in podpisala. Prideva domov, pogledam na internet in šok. Ampak halo ljudje moji dala sva 500 eurov valda,da bom to izkoristla pa če je ne vem kaj. In pol sem čakala, ostalo si lahko preberete na Izleti in počitnice. Prišli smo na Tenerife in nazaj imeli smo se čudovito in zagotovo bova na Tenerife šla še samo ne z PSZ. Ne vem pa zakaj ene tako vztrajno pišete, da nekatere prepričujejo, da naj grejo in plačajo. Nikjer nikoli nisem nekomu rekla naj gre na predstavitev, povedala sem samo svoje mnenje o njih in jim svetovala, da če so že vplačali 500 eurov naj to tudi izkoristijo. Ne vem a ve bi vrgle 500 euru kr tko nekam, ja jest jih nebi, zato sem jih pa tudi izkoristila in šla. Kar se cen tiče, so pa parki mogoče res malo dražji sam se splača, ker je res kaj za vidit. Hrana je pa tko nekje k pr nas odvisno od trgovine. Oblačila pa tud. Lep pozdrav. Micy
|
|
|
|