Sonrisa -> RE: Flaške Aladin (24.6.2011 6:48:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: *blu* Drugače so zelo dobre tele flaške: http://www.flaska.si/. Mi imamo vsak svojo in je ne zamenjam za nobeno plastiko več! Prvič- je steklena, drugič- je dobro zaščitena, tudi če se razbije črepinje ostanejo v neoprenu, tretjič- informirano steklo dodatno pripomore h kvaliteti vode. Četrtič- slovenski proizvod. bi jo kupila, če mi ne bi tega 'informiranega', khm, sranja, poskušali zraven prodat. polega tega mi je pretežka, že sama flaša vaga pol kile in je za v trobico čist pretežka. Ko sem jaz kupila to flaško, so se mi smejali, kakšne informacije lahko dobim od nje. [sm=smiley1.gif] Ampak meni je voda res zelo pitna iz te flaške. Zadnjič je mož naredil finto in mi prinesel dva kozarca, v eni je bila voda iz flaške, v drugi iz pipe, ampak malce postana, da sta bili na videz isti. Jaz sem na hitro naredila požirek vsake in takoj povedala, katera je katera. Je pa res, da jaz flaško uporabljam že vsaj dve leti in mi je okus domač. Pa vse doma sem s tem okužila in še pol sodelavk. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|