sakuL -> Bolečine trebuh (22.6.2011 7:40:35)
|
Zdravo. Nujno bi rabila kakšen nasvet, kaj hudiča bi lahko bilo "narobe" ... Namreč 14 dni nazaj, sm večer začela z zvijanjem, ker me je tako močno bolelo od nekje kolkov do reber navzgor, in nekje do popka, bolečina pa se je zavlekla tudi na hrbet..... Ker so bile bolečine dokaj hude, sem imela namen obiskati dežurno ambulanto, pa sem noč raje preživela v bolečinah,... bolečine je pojenjala šele prosti večeru drugi dan. razmišljala sem, če je možno ,da je to kakšen prepih, ali pa klima? In včeraj zvečer, se je zadeva ponovila. Zvečer me je začelo boleti, bolečina se je začela zopet širiti, po vsej desni strani,... od bolečin sem se ob 2 ponoči zbudila, in vzela nalgesin, si nafilala termofor,... in upala, da zaspim.... Bolečine ob 4 niso pojenjale, boli me, če napnem telo, se pravi, če se želim vsesti... tudi ob miganju, levo desno... Ob 4 ponoči sem klicala dežuurno ambulanto, če je to kaj nujnega da obiščem ambulanto.. .pa je rekel, da vse kar bo bom dobila eno injekcijo in da je po njegovem bolje, da grem k svoji dohtarci, ki je pa ni (je na dopustu), tako da k moji nadomestni. Zjutraj sem se spravila tja, pa itak dela popoldne, pa sem odšla na šiht. Ali se katera spozna na kaj takega,...bi bili žolčni kamni, kaj s črevesejm...jetra?, Toliko me boli desni del, da sploh ne morem nekako bolečine opredeliti... Hvala, za kakšen nasvet.
|
|
|
|