san
|
septembrovka, še mal, pa bo :). je bolje, da se začne spontano - gre hitreje vrtnica in kahlo, čestitke!!! hehe, pigy, bolje da gre ven, kot da dol pade. moj je tokrat prvič pozelenel, me je presenetil. verjetno poseldica neprespanosti, ker sva že enop noč prej dežurala in pa neprijetnega prizora. no, sej je bil potem prec ok. anchy, dokler so čisto malo mokre, po moje ni panike. ko bodo tisti pravi popadki, boš vedela, sploh če te bo dol kaj tiščalo. popadke čutiš redno - ali je to zvijanje, tiščanje na dol, otrjevanje - važno, da je redno. vska jih pa drugače močno čuti. men se moji ne zdijo tako hudi, da se ne bi dalo zdržat. nivyka, verjetno bo do takrat že sam zunaj, ampak vprašanje kako se boš ti počutila, da bi šla na podelitev... jaznoseča, tole ti pa ne zavidam. jaz imam tudi že polno vozličev, ampak si jih že od začetka, ko so se začeli delat masiram pod tušem, kot je napisala karin od zgoraj proti bradavicam in je kar uspešno. pa seveda mali skoz tlačim dojko v usta, kadar je napetost prehuda. z ročno pumpico si jih ne pumpam, ker sem si tako v četrto še hitreje prislužila mastitis - si verjetno nisem pravilno črpala. držim pesti, da se ti stanje izboljša! issa, kako se je razpletlo, že zibaš? izcedek je bilo verjetno luščenje čepa... tako, stiskam pesti za vse, ki še čakate na vaše sončke, da jih hitro stisnete v svoje naročje
|