san -> RE: Septembrke 2011 - 2.del (14.9.2011 18:04:38)
|
[sm=smiley1.gif] ooo, vedno več dojenčkov je že v maminem naročju[sm=bravo.gif], čestitke vsem novim mamicam, da ne naštevam vsake posebej. pa sreča naj boža škratke po ličkih[sm=smiley1.gif] jaz sem imela danes ctg, je bil super lep, ampak popadkov pa nič. mi pa tole vnetje zato toliko bolj dela preglavice, ker po petih dneh jemanja dalacina je samo še slabše in še bolj peče. danes mi je tako vzela bris na patogene bakterije in sem mogla takoj nest na mikrobiološki inštitut. zdej me pa skrbi, kaj bo pokazal, pa še izvidi hodijo do 1 teden in me daje panika, kaj če se dete v tem času odloči prit na svet. no, sej sem po naravi optimist, ampak tole me pa vseeno kar skrbi. ima katera podobno situacijo, ali je imela? naslednji pregled imam pa čez en teden in me bo do takrat konec od skrbi... no, jutri moram ša še enkrat na nevrološko zarad migrene, ker jih neki moje oči skrbijo[sm=zmeden.gif]. v glavnem bom okol doktarjev nadoknadla za vseh 10 let nazaj... sam tarnam, bom nehala pumpkin, jaz upam, da rodim ponoči, ker čez dan mojga tud iz službe ne bojo pustili, ker imajo totalno štalo. so namreč v stečaju, pa prevzema jih novo podjetej in je cel halo. dela zastonj. bi morala nujno hitro rodit, če bi želela, da bo lahko koristil vsaj očetovski dopust, ker drugače tudi tega ne bo mogel. priznam, da mi je to kar kriza, ampak kaj čmo... kahlo, jaz bi tud raje vprašala, za vsak slučaj. men je čep odpadel kot ena ogromna krvava sluz, ampak to je tako pri vsaki drugače. tako, sedaj sem vas preletela, zdej pa grem ven z otroki uživajte
|
|
|
|