san -> RE: Septembrke 2011 - 2.del (5.9.2011 0:13:35)
|
Pomarančika in očka malega Maxa, čestitke za korenjaka in naj vas sreča boža po ličkih[sm=bravo.gif] Krysia, [sm=bravo.gif] za moža in njegovo gesto[sm=smiley1.gif]. men bi se to zelo dopadlo agha, te popolnoma razumem, men že sedaj morijo eč kot 14 dni, točno zato nisem nikomur sčvekala na začetku, da so mi rok prestavili toliko naprej (pa itak mi ga vedno in pol grem vedno čez[sm=smiley36.gif]), ker drugače bi že junija poslušala, če sem še kar 2v1[sm=smiley36.gif] princess, sama ga še nisem imela, so ga pa imele mamice, ki jih poznam in so zelo različno okrevale. ena je bila že iz P kot, da sploh ne bi rodila, vse ok, šivi nič bolel, k rožca[sm=smiley36.gif]. verjetno je zelo odvisno od posameznika.. no, mene šele zdej zdaje gnezditveni sindrom čisto zares. cele dneve neki pucam, pa obleke in omare rihtam, pa barvam stanovanje... ma čist sem že nora, tko da morm čimprej rodit, da se mal spočijem pol in ga neham srat[sm=smiley36.gif]. ampak si sploh ne morem pomagat, kar naprej mam neke nove ideje, kaj vse bi lahko... tako imam v sredo namen še neke luknje za police vrtat. popadkov pa od nikoder, oz. tistih ta pravih ni, samo neko otrjevanje pa krči v hrbtenici pol pa konec. dete pa tudi zelo živahno. komaj čakam četrtek, ko imam končno pregled... lepo bodite in srečno, če katero ponoči kaj pirme
|
|
|
|