san -> RE: Septembrke 2011 - 2.del (23.8.2011 12:28:55)
|
sem hotela še to napisat, da sva z malim pred morjem skoraj že ukinila dojenje in sva se dojila le še zvečer pred spanjem, pa mi je zadnji teden na morju zbolel in nič jedel in sva se kar precej dojila in zdej imava spet burno. no, sej po pravici se niti ne obremenjujem s tem, če bo treba bom pa v tandemu dojila[sm=smiley36.gif]. me samo zanima, če je katera od drugorodk, ki je to že kdaj prakticirala? krysia, nič se ne sekiraj, sej je vedno drugač, ko bo treba it, boš že vedela. no, naj povem še to, da tudi jaz sedaj spet noro zatekam, na morju pa na srečo nisem nič. včeraj so me tako noge zvečer pekle in prsti na rokah, da je joj. no ina danes tudi, pa še skoz neki prčkam po stanovanju, pa še daje me, da bi otroško mal pobelila, ampak hb je tako vroče, da se ne spravim k temu. no, itak sem si zadala omaro s knjigami v dnevni mal pospravit, pa oše omaro moram mal v red spravit, da ugotovim, kam dat stvari od male. danes sem končno oprala lupinco za v avto, pa nekaj cotk, vsega pa sploh še nisem dobila in to ravno teh bodijev in majčk pa hlačk za začetek. upam, da me dete ne prehiti. pa še včeraj sem izvedela, da dragi ne more do 26. 9. sploh očetovski dopust koristi, ker nikogar drugega ni za delat septembra... da ne govorim o še bolj nemogočem urniku, ki ga ima... no, bomo že neki pokombiniral.
|
|
|
|