agha -> RE: Septembrke 2011 - 2.del (20.8.2011 18:23:00)
|
Oj! Vroče mi je, vroče...saj vem, da je vsem. Vsake toliko skočim pod tuš, si z ledeno vodo stuširam noge čez kolena in mi je boljše... Sicer pa meni tudi malo zatekajo prsti na nogah ampak ni krize. Je pa res, da mi do zdaj niso in da me podplati bolijo. Sem prav srečna, da je moj dragi doma in da ima on tamalega čez danes. Se lahko vsaj malo spočijem. anchy - jaz sem včasih mojemu sineku dala tudi AM, če je bilo potrebno ampak mislim, da se je to zgodilo mogoče 2x, 3x, nič več. Nisem imela črpalke in tudi ne vidim smisla, da bi jo imela, če ni potrebe. Otrok se pa tudi po tem, ko sem ali tja dobi AM ne navadi na njega kar tako, da ne bi več hotel jesti pri tebi. Jaz sem po CR v bolnici, ko nisem še imela dovolj mleka, vsak obrok najprej dojila potem pa dala AM in nikoli ni bilo problemov, da enega ali drugega ne bi hotel. Je pa tudi res, da je imel hud sesalni refleks in je "prijel" vse. Glede kravjega mleka...jaz ga ne bi dajala, ker obstaja večja verjetnost za nastanek alergij. Dajati bi ga začela z enim letom, mogoče 10 meseci, prej pa ne. Tako kot pravijo zdravniki. Poleg tega naše mame pač niso imela drugega na izbiro kot kravje mleko. AM je le prilagojeno prebavnim sposobnostim in potrebam otroka, kravje pa ni. Pa tudi premočno je še za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Srečka - a pa si še vedno v bolnici ali kako? In kaj so rekli zdarvniki na to, da se je vse umirilo? Fajn bodite!!!
|
|
|
|