manna -> RE: Prvič v vrtec (29.6.2011 8:51:01)
|
Naša je šla v vrtec s 15 meseci. V našem vrtcu traja uvajanje ponavadi 3 dni. Meni je bilo to nekam malo, grozno mi je bilo it ven iz igralnice in jo pustit tam. Prvi dan sem bila z njo tam eno uro, potem sva šle domov. Drugi dan je bila sama tam eno uro. Kako dooolga ura je bila to zame!! Tretji dan je bila sama tam dve uri. Potem je bila tri ure, nato je bila 3 mesece samo do kosila. (sem delala polovični čas) Šele po treh mesecih je začela tam spati. V vrtcu je v bistvu jokala samo prve par dni kakšnih 10 minut zjutraj, potem je bila čist OK, njena stiska se je bolj doma izrazila... ponoči je prvi mesec slabše spala, poleg tega je bila cel prvi mesec popoldne dobesedno prilepljena name, da niti na wc nisem mogla sama. Po približno enem mesecu je šlo težko obdobje mimo, spet je lepo spala celo noč, v vrtcu je bila že nasmejana. Njen vstop v vrtec je bil zame res krut. Grozno mi je bilo sploh pomislit.. ampak ko zdaj gledam nazaj, in ko gledam njene slike iz vrtca, vidim, da je na vseh nasmejana, da sploh nima problemov. V bistvu sem bila jaz bolj komplikatorka. No, pri drugem bom že bolj utrjena verjetno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Je pa res FUL odvisno od tega kakšen je otrok. Eni so pač bolj družabni, drugi bolj zadržani, eni bolj rabijo mamico, drugi sploh ne pogrešajo mame, ampak bolj pogrešajo znano okolje,..ful je različno.
|
|
|
|