Nega barvanih las (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Musty -> Nega barvanih las (21.6.2011 21:24:47)

Po nosecnosti in se bolj po porodu so se mi zaceli lasje neverjetno hitro cepiti, tudi s strizenjem ni nic boljse. Izogibam se likalnika za lase, ko pa ga uporabljam, lase zascitim s sprejem in oljem. Odrekla sem se tudi barvanju in se postrigla na krajse, pa se mi lasje se vedno cepijo in zgledajo res ubogi. S cim ve negujete vase barvane lase?

Andromeda -> RE: Nega barvanih las (21.6.2011 21:26:54)

S šamponom in balzamom za barvane lase, ponavadi znamke garnier fructis, tu in tam si naredim kuro s kakšno masko za barvane lase.

Anonimen -> RE: Nega barvanih las (21.6.2011 21:53:09)

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Tu in tam si naredim kuro s kakšno masko za barvane lase.

Jaz tudi - 1x na mesec.

Felicita -> RE: Nega barvanih las (22.6.2011 5:51:21)

ker sem blond in barva ni tok občutljiva na spiranje kot kakšna rdeča, črna ali temno rjava, uporabljam šampon za suhe in poškodovane lase od Alverde. zraven še isti balzam in 'fluid'. mam sicer tut maske, ampak za masko se mi je daleč najbolj izkazala domača - rumenjak + olivno olje. 

jar -> RE: Nega barvanih las (24.6.2011 21:35:12)

in kaj pravi tvoja frizerka? skoraj normalno je, da se po porodu lasje spremenijo, nisi edina.
uporabljaj blage šampone in balzame, kis za splakovanje, naravno olje za konice. ne vem kakšno barvo las imaš, prodajajo tudi manj agresivne barve in probaj kakšno tako. mogoče logona?
http://www.logona.si/index.php?path=barve_las

Stran: [1]