naja78 -> skos ga maltretira (21.6.2011 13:55:04)
|
Živ! ja sem brala post nižje. tudi pri nas zjamo upijemo(ker nič ne zaleže),skoz se kregamo-pregovarjamo.....ker me mulca,bolj ta fvelik ne uboga ama nič. je bolj živc,od malega.karakter dovolj težko vodljiv,star je 4,5 let. mali je star 15 mesecev in kar cepeta ko ga vidi. ta velik mu skoz nagaja,(suva,odrine,porine,preveč stisne),da mali ko ga vidi kar rata živčen,MAMI pa tud. ne vem kako mu dopoverdat da to ne sme dalet.ok jaz vem da je to do neke meje normalno,vsaj berem,ampak kar je pa preveč je pa preveč. ob enem se mata rada,je tudi z6aščitniški,sploh v družbi in nanj kar ponosen. samo to nerganje in nagajanje je pa višek. men in možu se meša.totalno usmerja pozornost nase(velik),jaz pa čedalje bolj opažam da ne zmorem tudio kosila skuhat,ker je mali totalno ogrožen.(ker če ga butne in ta prlčeti ob szteno ,...nevem kaj bo.) kak nasvet???? aja kazen ne poomaga nobena,odvzem igrač tudi ne,se ne sekira,celo še bolj podivja????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|