barbariga -pula (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

princeska29 -> barbariga -pula (21.6.2011 10:07:36)

mene pa zanima a hodi gdo v barbarigo na dopust ???mi se odločamo za tja in me malo zanimajo izkušnje drugih gre pa za privat apartma

viv_ -> RE: barbariga -pula (21.6.2011 11:45:09)

Bolj odsvetujem kot priporočam!

lananai -> RE: barbariga -pula (21.6.2011 11:48:13)

Apartmajčki so kul. Samo mi smo imeli zelo daleč do morja in z vso kramo... Pa zvečer se nič ne dogaja, tako da smo večinoma hodili zgodaj spat. Iz tega stališča ne bi več šla.

Katy78 -> RE: barbariga -pula (22.6.2011 8:53:34)

Mi smi imeli fajn aparatma, prostoren in teraso v senci ampak smo ga dobili nekje na sredini naselja in je bilo kar daleč do morja. Je bilo pa to ko je bil sin star ca. 6 mesecev in se je k sreči še vozil v vozičku. Naslednji minus je gužva na plaži - ker je bil takrat še majhen, na plaži k sreči nismo bili veliko. Zdaj ne bi šla še enkrat. sploh ne v glavni sezoni, če greš pa maja ali pa potem septembra, je pa zelo luštno - preverjeno.

enea -> RE: barbariga -pula (22.6.2011 16:00:43)

jaz mislim da me Barbariga ne vidi več,...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
z vsem kar so napisale predhodnice se strinjam,... 1000%[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]
Pa Pula tudi,..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]

Dashenka -> RE: barbariga -pula (22.6.2011 16:10:57)

Jaz ne bi šla.

Degradirana obala in prav nič lepe plaže. Morje pa pač istrsko...

Izabelina -> RE: barbariga -pula (22.6.2011 16:24:44)

od mojga majo dol hiško... v sezoni je čist preveč ljudi tam, tista plaža je nabito polna. Če pa se odpelješ z avtom 5 minut stran so pa lepe plaže borov gozdiček in je supr...  izlete lahko delaš sijajne okol: kamenjak, dvigrad (če kej plezate je tukej eno fantastično plezališče, kjer lahko tut prespiš) in okolica...

men je v barbarigi supr pozim pa za prvega maja...

midoslo -> RE: barbariga -pula (29.5.2014 10:50:35)

Zdravo,
letos nameravamo z družino iti na dopust v Barbarigo (apartmajsko naselje). Malce berem forume, kjer pišejo da kopanje v bližini apartmajskega naselja odsvetujejo, prevelika gužva in skalnata plača. Prosil bi za kakšen predlog kam točno se odpeljati na plačo kjer nebo prevelike gužve in nebo preveč skalnata plaža. Prosim za konkretna navodila, saj še v Barbarigi nisem bil. Prosil bi tudi, da mi malce opišete kam se proti večeru splača iti na kakšen sprehod oziroma ogled.

LP Blaž

gsatalema -> RE: barbariga -pula (29.5.2014 11:40:04)

Jaz osebno še tam nisem letovala, ker imamo svoje, sem pa šla pogledat, ker sta bila tam tast in tašča.... Glede na to, da včasih malo pretiravata, sem bila malo nejeverna nad njuno reakcijo..... Hotela sta domov in niti približno ostat tam!!! Tašča jokala kot dež...no zato smo šli pogledat..

Meni osebno ni všeč, sam beto, dva kioska in ena gostilnica, odrezano od sveta... Je veliko družin z otroci, saj jih pride dopust ugodno, ker nimajo kje zapravit.... Plaža sama skala, tako da me čudi, da se še tam ni kdo ubil... Višje ob Barbarige ne vem kako je z plažami, nižje imaš Peroj in še nižje Fažano, in kolik vem hodijo ljudje na te dve destinacije in tudi zvečer se v mestu Fažana kaj dogaja....
Kot že rečeno, za naprej pa ne vem...bodo še drugi povedali - drugače pa vse lepo na dopustu...

Stran: [1]