Tutan -> Koža na podplatih (21.6.2011 8:41:17)
|
Pozdravljene [sm=smiley1.gif] Jaz imam letos prav grde probleme s tole kožo na podplatih. Nikoli do zdaj nisem imela tako suhe kože, zdaj pa opažam, da se mi začenja na podplatu kar luščit in kar pomeni, da si vsaki dan ''čoham'' s tistim ribežom za podplate (kakorkoli se mu že reče), pa s kamni in ne vem čem še vse, potem mažem, pa ok, zdrži čez dan, prej pa sem podplate uredila 1x tedensko, namazala pač vsaki dan po tuširanju in je bilo to to. koža lepa, noge urejene. Zdaj pa [sm=hudicek1.gif]!!! Očitno mi ne bo preostalo kaj drugega, kot da začnem redno hodit na pedikuro (ponavadi grem 1x letno, al pa še tist ne, ker res nisem imela problemov [sm=hudicek1.gif], me pa zanima ali je možno, da imam tršo kožo ravno zaradi pedikure -> težave so se začele letos, kakšen mesec po pedikuri, pa itak se mi je že takrat zdelo, da mi je podplate malo preveč dol nesla, ker je bilo boleče za hodit [sm=zmeden.gif] cel dan....). Ima katera kakšno idejo, kako zadevo vsaj malo ublažiti, mogoče priporoča kakšno kremico za podlate (do zdaj mi je brez problema služila kar Baleina), zadnjič sem šla v D&M in v poplavi teh in onih krem za podplate, se mi je kar stemnilo. Kakorkoli, vse ideje, kremice, načini za vzdrževanje lepe podplatne [sm=smiley36.gif] kože - dobrodošle!
|
|
|
|