Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Komu bi raje dali otroka? 19.8.2005 11:02:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako pa itak lahko gledaš na vsako stvar. Nič ni 100-odstotno, povsod so izjeme. Pa vedno se lahko zmotimo, predvsem o presoji človeka, ki ga ne poznamo.
|
|
|
|
Komu bi raje dali otroka? 19.8.2005 15:21:18
|
|
|
|
bini
|
no, še jest.. sem imela možnost izbirati med mlajšo in starejšo - izbrala sem starejšo, ker je zaupanja vredna, ima red, vsi so zanjo enaki, jejo domačo zdravo hrano včasih pa tud hrenovke, predvsem pa sem po nekajkratnih obiskih ugotovila, da jo malčki obožujejoooo - pa ne dela nič posebnega.. jaz sem si prej morala stanje ogledat, potem sem se lahko odločila - in po prvem dnevu tuljenja, naša mala sedaj joka samo še nekaj časa ob prihodu, ko pa pridem je pa nasmejana ko cukr :rozica:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
novo letoche guevaraKje pričakat novo leto?doma z družino (
80%)
v tujini (
1%)
v mestnem središču (
3%)
na privat zabavi (
10%)
sam pred tv (
2%)
drugo (
4%)
Število vseh glasov: 269Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!