rozilu -> RE: Superfit ali ciciban (21.6.2011 11:52:40)
|
Uh, to sem pa študirala celo večnost, pa še zdaj nisem pametna. Itak nasveti so diametralno nasprotni - najprej se mi je zdelo logično, da morajo biti copati čim manj anatomski, ampak po pol leta hoje - čudne - se mi pa zdi, da bi naša rabla vseeno take z malo več opore. Preden je hodila je itak imela mehke copatke ala robeez oz. za pozimi "bosanke". Za ven pozimi sem ji kupila elefanten, ki so bili kar lepo mehki. v prehodu (pomlad) je imela nekaj sposojenih zadev in pediped sandalčke za not in zunaj (ko je blo toplo); aja pa ene Superfitke je dobila od babice - kar lepo mehke. Ampak opažam, da še vedno čudno hodi (zelo na široko in zvrača nogico not), zato sem zdaj poslušala P, ki je svetoval cicibanke (vzela sem sandalčke). In niso tako "grozne", kot sem si predstavljala - podplat čisto lepo upogljiv, opetnik nič trši kot pri superfitkah, edino oporo za lok ima. Cena taka kot Superfit, še nekaj popusta je bilo. Mogoče res probaš s čim mehkejšimi in tanjšimi copatki in če je vse OK s tem nadaljuješ.
|
|
|
|