scarlett_
|
Živjo, jst sm pa mal nerazpoložena, sem tolk utrujena s to pripravo na dopust, da najrajš ne bi nikamor šla. Dans sm končno dobila avto, smo se mogli čist prekregat z ličarjem, da ga je končno zrihtu in je reku mojmu fotru, da naj mu mi ne vozimo več avtov. In potem sem dala popoldan Floro moji mami v varstvo, oz. mami je prišla k meni in bila doma z njo in najbrž itak vse veste, da je jst nč ne dajem v varstvo, no je pridelala eno tako lepo buško, da je bla že skor kri, pa še jedla ni popoldne, kuža je notri opravil potrebo, kar nikol ne počne. Mislim štala, bolš bi blo, da bi jo s sabo vzela. Ampak, da se razumemo, ne obsojam nič moje mami, več da je buška čist mimogrede in itak se reva ful sekira.. Dans sem mela tudi pregled pri G, ma sem pozabla it prej dat kri na Polikliniko. Mislm sej jst lahko držim 4 vogale hiše, ampak enih 7 jih pa res ne morem več no in pol nase pozabim. Sicer je vse OK, bris mi je vzel in bomo videli čez 1 mesec rezultate, čez 2 tedna mam na že nuhalno. Spanje - isto spi samo še dopoldan, al pa mogoče popoldan samo 20min. In tudi midva sva jo eno noč pustila pojokat, ker če ne bom mela več niti nočnega spanca, pol pa ne vem.. In ne bi pustila malega, ampak pri 1 letu se mi pa zdi vse skup že mal izsiljevanje. No, zdej spet spimo! Meymey - super za poroko!! V katerem mesecu pa imata veseli datum? In seveda tudi super, da je Tomi tako priden pri varuški!!
|