kofetek2010 -> decembrke (18.8.2005 18:30:47)
|
se že kr dolgo nisem pribeležila :) z wc-jem nimam težav, zdržim do jutra, tako da lahko komot spim do 10h :) morfologija oz.dve sta že dolgo za mano, na obeh pravijo,da bo :roza: sploh na 3D UZ se jasno vidi :)- naša pupa torej veselo brca, mislim, da je še vedno obrnjena na glavo (tako je bila že na UZ v 16, 20 in 22 tednu), saj svojo rito ven tišči, da mi nastane prav hribček :)- in ob večerih ne pozabi na akrobatski rokenrol, včasih tako močno brcne, da me kar prestavi :)- ker sem se v zadnjem mesecu dni zredila za 5 kg:( sem danes šla dat kri (za jetrne in ledvične teste, ščitnico, sladkor, hemoglobin in železo) in je vse OK, no hemoglobin mi je še za malenkost padel :) skupno sem že pridelala 13 kg :(( počutim se OK, če ne bi bilo trebuha in brck sploh ne bi vedela, da sem noseča:) pripravljeno nimam še nič, čeprav sem si že dosti stvari nagledala :) kupovat bomo začeli konec septembra ali oktobra:) ne morem se upret, ko grem v štacuno z oblačili in moram tamali nujno kaj kupit, tako da nekaj bodijev, jopico, majčk in trapezarc že ima (kupila sem ji v H&M in v Zari), aja, pa superge že tud ima :)- lep pozdrav tud iz LJ, pa lepo se mejte in uživajte
|
|
|
|