|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nabava vseh šolskih potrebščin na enem mestu
16.6.2011 13:36:59   
kekso
Zdravo,

imam takšno navado, da vse šolske potrebščine kupim na enem mestu. Do sedaj sem 3 leta kupovala v papirnici Office 1, pa se mi zdi, da je cenovno kar draga.

Zanima me kakšne izkušnje imate z drugimi papirnicami: Mladinska knjiga, DZS, Leonardo...

Mislim, da je tema trenutno aktualna in da bo še koga zanimalo.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nabava vseh šolskih potrebščin na enem mestu
16.6.2011 14:17:58   
*pepelka*
Jz sem kar na spletu naročila pri Mladinski knjigi, drugače pa so imeli v dzs na Letališki outlet, pa se da tud marsikaj dobit zelo ugodno. 

(odgovor članu kekso)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2011 15:16:31   
Felicita
Uh, Leonardo je drag... Za ostalo pa ne vem, zame smo kupovali ponavadi v centrih (spar, leclerc) se je izkazalo za najbolj ugodno. Tamali pa kupimo pri Kopija Nova...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2011 18:45:00   
Rubin.
Meni je sicer užitek kupovati šolske potrebščine in mi ni odveč iti po več trgovinah, se mi zdi, če bi vzela vse pri eni, bi bilo prehitro konec user posted image .

Sicer pa če gledaš na ceno, je najbolje delati primerjavo na internetu, ker če se voziš od trgovine do trgovine, pa spet nazaj k prvi, te stane tank več kot je vse skupaj vredno.

Če gledaš na ceno, je vrejetno najbolje kupovat trgovske firme (Lumpi, Sparky....), če pa na kvaliteto pa je pomoje povsod podobno. Ne vem, mi imamo zaenkrat samo 3 zvezke, tako da bankrotirali glih ne bomo user posted image , v višjih razredih pa se verjetno kar pozna razlika med cenami zvezkov.

(odgovor članu kekso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2011 8:59:16   
dps1
mi smo lahko naročili v šoli delovne zvezke - cena okoli 60 eur, dobijo jih 1 dan pouka oz. llahko pošljejo po pošti. knjigi sta zastonj iz šolskega sklada, drobnarij za prvi razred (barvice in ostalo...) tudi okoli 60 eur, brez šolske torbe. 

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?