|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kok modrcov mate?
18.8.2005 14:45:20   
Jančika_
Nosim jih samo za šport - take imam tri. Drugače pa živela svoboda:)-.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   kok modrcov mate?
18.8.2005 15:05:43   
anitaz
ene 5 al pa 6...nosm pa 2...:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   kok modrcov mate?
18.8.2005 15:09:53   
emaa
imam jih okoli 14, nosim jih 7,8 ostali so mi premajhni, pa čakajo na boljše čase, ko bom kako pridobljeno kilo poslala tja kot je treba, dol s sebe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   kok modrcov mate?
18.8.2005 15:13:38   
lin
cca.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   kok modrcov mate?
18.8.2005 16:02:58   
Inki in Igi
jih še nisem preštela.. preveč, pa samo eni trije mi pašejo, da jih rada nosim in vem kako je s triumphom, ko me vsakič zmrazi, ko vidim cene.. čeprav mi je všeč.mogoče bi pa probala s kometom? precej je podoben triumphu pa cenejši..:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   kok modrcov mate?
18.8.2005 16:37:11   
kofetek2010
skoraj tolk kot je barv :) in raznih vzorcev :) enih 30 zihr :zmeden2:

samo kaj, ko imam trenutno samo 2, ker takih šotorov ni lahko dobit :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   kok modrcov mate?
18.8.2005 16:59:51   
Minka Pobalinka
Ja nekako tako kot Jana.. tud jaz jih imam ene 30 različnih barv in vzorcev, skupnega imajo le to, da so podloženi s 100 na uro, ker prej nisem imela kaj not dat... Odkar smo pa noseči pa sem morala kupit 2 nova šotora brez košaric in podloge, da nisem bila brez, pa že tadva sta bolj tesna.. bo treba spet v nabavo..:pujs:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   kok modrcov mate?
18.8.2005 20:40:22   
kofetek2010
moj :love: dodaja: če bi jih trenutno imela več, bi imeli kamp :zmeden2:

nikol jim ni prav :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   kok modrcov mate?
18.8.2005 20:54:12   
Anonimen
ojoj minka in jana kok cifro pa mata da so taki šotori? prej minka podložene clo zdej pa šotori? ma ne vrjamem :)
js mam recimo zdej 85D, ko sem dojila pa 90E !!! kje pol dobiš take modrce? še 85D ni za dobit!

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   kok modrcov mate?
18.8.2005 21:05:27   
india
Lara, verjameš ali ne, imam eno kolegico,ki ima 110 D cifro, dobi pa modrce samo pri Lisci ali na tržnici. In na MB tržnici,sploh na Kramarskem ob nedeljah dobiš take šotore.
Drugače pa imam jaz recimo ene 10 kom, a samo v 3 barvah: bele, roza in črne, vsi ostali so končali nekje pozabljeni, v penziji :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   kok modrcov mate?
18.8.2005 21:06:07   
kofetek2010
jaz iz 75C na 80D (vse iz H&M), a mi je že ta 80D mal majčken, a kaj ko ni 85C al pa 85D :zmeden2: moram še na tržnico pogledat :)- neeeee raje ne :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   kok modrcov mate?
18.8.2005 21:10:45   
Anonimen
kako ti je premejčken? obseg al košarca?

ker ponavad delamo napako ko nam joške kipijo iz modrca in pol namest recimo tko k si ti rekla 80C vzamemo 85B. napaka, vzet bi mogla 80D! tko pa sam obseg večaš, sicer košarca malenkost vrjetn je večja kej dost pa ne. js sem to napako delala 100 let in sem nosila modrce namest 85D 95C al pa clo B. katastrofa! joške sem mela pr popku, zadej modrc pa za vratom, ker nč ne prime okol trupa, joške so ble pa itak tut zarezane, oz bi blo vseen če ga ne bi mela

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
18.8.2005 22:17:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   kok modrcov mate?
18.8.2005 22:26:27   
Anonimen
3 nosim. Pa ne naenkrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   kok modrcov mate?
18.8.2005 23:22:36   
Anonimen
Nikoli jih nisem štela, ampak na prvi pogled jih je absolutno več kakor 10. Vsem znamk, modelov, barv, oblik, namembnosti in ostalega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?