tinkatonka -> Februarčice (18.8.2005 12:35:26)
|
Hojla! No pa sem iz pregleda. Sicer so me uspeli razkuriti kot :hudicek: in sicer zato, ker sem prišla na vrsto skoraj dve uri po tistem, ko sem bila naročena. Jaz kokoš sem pa prišla še pol urce pred uro, ko sem bila naročena. Torej sem čakala 2,5 ure. :(:hudicek::(:hudicek::(:hudicek: No potem notri sem postala boljše volje. Smo se stehtali (-2 kg), ne vem sicer od kje so kg šli dol, ker men nobene hlače skor niso več prov. Potem sem šla pa notri, ker je zdravnica pregledala izvide, je bilo vse OK, pa zaradi izcedka s katerim se tako in tako borim še skoraj vso nosečnost sem dobila spet ene "štoflce" za vstavljat. UZ-ja nisem imela, smo pa poslušal srčeka. In baje je spančkal, ker je imel zelo lep enakomeren utrip. Pa sem ji že danes povedala (preventivno), da nočem vedt spola otroka, da se ne bo slučajno kdaj kej zagovorila, ampak mi je rekla, da ji moram to kr vsakič sproti povedat. No takole. Zdaj pa spet 4-tedensko čakanje na nov pregled. Ampak imam tako in tako zdaj ogromno ogromno dela pa upam, da bo čas hitreje mineval. Pobožajte svoje bušije!
|
|
|
|