Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:18:05
|
|
|
|
madona77
|
|
|
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:18:33
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pety, a si ti preskocile preksnje poste in na slepo odgovarjaš ?
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:20:18
|
|
|
|
pety78
|
Aja, ups, sorry... Hja, če je pa gluhonema, potem pač svoje želje kar v čestitko napiši! Pa pobožaj jo in objemi, bo že razumela tvojo gesto.
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:21:34
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:22:52
|
|
|
|
ZARA
|
Pety a si ti pila danes?
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:23:55
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Pety a si ti pila danes? Rum v torte , mislim v usta, pa to. Saj ji ni zamerit. .
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:25:30
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Pety a si ti pila danes? Rum v torte , mislim v usta, pa to. Saj ji ni zamerit. . Hec mora bit, je rekel dec, pa babo ubil. Baba pa heca ni razumela, pa je umrla. Se opravičujem, da sem nasmetila temo, ampak sem se preveč vživela v darilo za svojo taščo.
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:25:43
|
|
|
|
ZARA
|
A veš, da sem res na rum pomislila. Rum pijejo samo še pirati in Pety.
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:27:03
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A veš, da sem res na rum pomislila. Rum pijejo samo še pirati in Pety. Ha haaaa, fak, js bom hin od smeha. Pa btw, ruma v tortah sploh ne uporabljam. Edino v rumove kroglice ga dam, pa v čaj, pa v govejo juho!
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:28:14
|
|
|
|
ZARA
|
Jst pa konjak dam v govejo juho.
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:28:41
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A veš, da sem res na rum pomislila. Rum pijejo samo še pirati in Pety. Ha haaaa, fak, js bom hin od smeha. Pa btw, ruma v tortah sploh ne uporabljam. Edino v rumove kroglice ga dam, pa v čaj, pa v govejo juho!
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:29:01
|
|
|
|
pety78
|
A res? Viš, konjaka pa še nisem probala. Bom v bližnji prihodnosti.
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:29:30
|
|
|
|
ZARA
|
Kaj je Klemy? Še nisi nikoli slišala tega?
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:31:50
|
|
|
|
uškinamama
|
Edino v rumove kroglice kako pa to ? No in kaj bo dobila tvoja taščica ?
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:34:02
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama No in kaj bo dobila tvoja taščica ? Vidim, da bo metulj dala tašči za RD govejo juho z rumom.
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2011 14:34:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2011 14:35:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:35:40
|
|
|
|
ZARA
|
Debate o taščah, politiki, veri, fekalijah in preveč oblečenih otrocih so vedno aktualne.
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:36:37
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vidim, da bo metulj dala tašči za RD govejo juho z rumom. skoda ruma. in goveje juhe. ne vem, zakaj ste obsedene z darili - vprasanje je blo zlo preprosto: kako cestitati, ne pa, kako trositi denar za tasco. kure. Vidiš, same materialistke
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2011 14:43:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:47:16
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 hehe uš - a 15 let si potrebovala? jz ene 3, pa potem se 1, da sm jo dala na mute... ne, ne nismo na mute. Sem pa rabila 10 let , da sem jo skapirala ( prej sem bila človek, nastavljala ogledalo, se skušala pogovoriti, iskala 1000 izgovorov zanjo...) no potem mi je prišlo . Sem pa že kar nekaj napisala ,moja tašča je žleht v "celofanu"... Ampak smo našli zdravilo .
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:49:07
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama ne, ne nismo na mute. Sem pa rabila 10 let , da sem jo skapirala ( prej sem bila človek, nastavljala ogledalo, se skušala pogovoriti, iskala 1000 izgovorov zanjo...) no potem mi je prišlo . Sem pa že kar nekaj napisala ,moja tašča je žleht v "celofanu"... Ampak smo našli zdravilo .
|
|
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:56:03
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Vidim, da bo metulj dala tašči za RD govejo juho z rumom. skoda ruma. in goveje juhe. ne vem, zakaj ste obsedene z darili - vprasanje je blo zlo preprosto: kako cestitati, ne pa, kako trositi denar za tasco. kure. hmmm. Kaj pa..recimo: "Vse najboljše" ?? Tko..izvirno? A jo boš sploh vidla? Pomoje je najboljše da jo pustiš pri miru. Jaz bi bila čist živčna če bi mogla čestitat nekomu ki mu v recnici nočem. Če greste k njej, je pa tkole na kratko kar dovolj... Kaj pa če ti raznežena pade v objem?
|
|
RE: Kako cestitati RD tasci... 13.6.2011 14:58:38
|
|
|
|
uškinamama
|
Recimo, naročiš uno radijsko čestitko, ko slavljenca pokličejo v imenu recimo naročnika (recimo tebe). Zraven daš še eno osladno pesem in si zmagala . Če boš upoštevala nasvet od Ankice . ZA TRENUTEK NAJ ODLOŽI DELO, LJUBA TAŠČA... Bila je tiha, temna noč, ko si rekla, da boš mogla proč.. da tko nemorš več živet, da mogla si preveč trpet.. zdaj nevem kako se bom pobral, ker sem čisto sam ostala.. rad bi zaspala, se ne zbudila, ker te več nebom v objem dobila.. Solza po obrazu mi polzi, spomin živi za lepe dni.. Rada bi bil močna, a ne znam, povej zakaj odšla si stran? Spomin v srcu bo za zmer, še hujša bolečina, ker... včas pisala sva pravljico, ko sva bla pod mavrico.. Le kje princesa zdaj ležiš? Veš kok časa trdno spiš? Rada bi rešila naju.. Rada bi rešila naju.. Solza po obrazu mi polzi, spomin živi za lepe dni.. Rada bi bil močna, a ne znam, povej zakaj odšla si stran? Trenutki sreče kje ste zdej? ne vrjamm več, da ljubezen nima mej.. Žalost, vse več je bolečin.. Zakaj je vse le spomin? Povej če čutiš sploh še, jz ti povem, da ljubim te.. V mojih sanjah še skupi sva.. Zdej povej če loh še rešim naju oba? to sem našla od skupine ...joj, ne vem.. evo, kuzhnik - Odšla si
< Sporočilo je popravil uškinamama -- 13.6.2011 15:00:38 >
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2011 14:59:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?