KIKI**** -> RE: E-ŠTUDIJ (13.6.2011 18:43:36)
|
Tudi jaz sem 2x diplomirala na dobi, najprej komercialo, kasneje poslovanje, s tem da sem prej hodila na ekonomsko šolo. Tako kot ti je napisala Saša. Vsak teden so nove zadolžitve, ki si jih razporediš sam. Naloge so predvsem v smislu: -seminarskih nalog (skupinske ali samostojne) -individualnih nalog, teh je 2-4 tedensko (cca. 2-8 strani) -večkrat je kakšna naloga sestavljena iz gradiva in odgovarjaš na vprašanja (80% je poudarka na lastnem razmišljanju in utemeljevanju). - Kot primer iz ene naloge (Pravo in kadri): Poišči primer sodbe delovnega sodišča v RS (kolektivni delovni spori) in v kratkem pisnem izdelku predstavita jedro sodbe z vidika DELAVCA (tudi tukaj je potrebno utemeljevanje lastnega razmišljanja), kopiranje je sankcionirano in ocenjeno z nezadostno, vedno je potrebno navajenje virov in sicer tako, kot je to pri vsakem predmetu opredeljeno. -priporočene aktivnosti, ki se ne ocenjujejo -izpit (mi smo imeli na koncu samo še on-line izpite) -po želji se na koncu študija odločiš ali boš delal diplomsko nalogo ali izbral dva diplomska predmeta, ki sta opredeljena enako, kot vsi ostali predmeti (to varianto sem jaz izbrala). Tolk za zdej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|