Ulaa* -> Naj nadaljujem z zdravili? (20.8.2005 12:34:00)
|
Zdravil za astmo ne smes prenehati jemati. Je pa seveda odvisno kaksna jemljes, ce so to v obliki prahu, ki ga vdihavas, ni problem, v primeru tablet pa se posvetuj s svojim plumologom, da ti predpise ustrezna nadomestna zdravila - na to se spoznajo oni, ginekologi ponavadi ne. Je pa fino, da se izogibas Ventolinu in podobnim zadevam. Zdravila za alergijo pa bi bilo potrebno opustit. Nisi napisala kaksno alergijo imas. Glede imunoterapije je ponavadi tako, ce inekcije jemljes ze nekaj casa npr. 2 leti in po njih nimas reakcij potem lahko z njimi nadaljujes tudi v nosecnosti. Sama sem v isti situciji, redno na zdravilih in redno na imunoterapiji. Vendar sem pred pricetkom poizkusa zanositve odsla na konkreten plumoloski pregled, da sem videla kaksno je trenutno stanje in ali so potrebne kaksne spremembe. Ne vem kam hodis ti na preglede, jaz sem svoji zdravnici razlozila zakaj zelim pregled in ni bilo problema, celo zelijo si, da bi to naredile vse bodoce mame z astmo, ne pa da so problemi potem, ko so ze nosece. Veliko uspeha pri :duda:
|
|
|
|