pelin -> RE: prvi poizkusi tobaka - kaj pa zdaj?! (12.6.2011 20:40:49)
|
Ne vem niti če je tole fotko pametno omeniti mojemu partnerju, ker bi bla njegova reakcija - uf......iz kože bi jo dal.user posted image Ne vem no...ampak je sam men tole padlo v oči[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]....Kakor koli se obrneš, dekle v resnici ni tvoja hči, pa tudi če bi bila, se mi vseeno zdi, da je to zadeva , ki bi jo morala reševat skupaj s partnerjem...Se ti ne zdi? O.k,...recimo da skušaš zadevo poštimati sama, pa ti spodleti...punca namesto da bi prenehala iz cigaret prešalta še na kaj bolj resnega in nevarnega...ko je stvar že precej očitna to opazi tvoj partner in po moje bi skakal v zrak od veselja, ko bi izvedel, da si ti zadeve žal neuspešno po svoje urejala že za njegovim hrbtom, ter da si to toliko časa pred njim tajila ...Postaviš se lahko tudi v drugo pozicijo, ko bi bila ti mati te deklice, pa bi za njene "grehe" pred tabo izvedel tvoj partner, ki ni njen oče...s podobnimi dobrimi nameni kot ti, bi poskušal zadeve rešiti in hkrati skriti pred tabo...pa bi mu stvar žal spodletela, punca bi padla globlje, ti bi pa zato izvedela, ko bi bila stvar precej bolj zapletena kot na začetku, ko jo je opazil tvoj partner...bi mu bila hvaležna?... Vem da se tu govori "le" o cigaretah (upajmo, da so res le cigarete) in da so zraven nora leta polna iskanja mej in novih doživetij...tudi mi smo bili enkrat tam...Hkrati se tudi zavedam, da bi s svojim ravnanjem rada pomagala...ter hkrati ne bi želela izgubiti dekletovega zaupanja...Toda, ali si prepričana, da bi bilo to tvoje urejanje zadev na svojo roko res dobro za dekle...ter...ali si poleg dekletovega zaupanja vsaj malo pomislila na partnerjevo zupanje do tebe... Jaz bi nekoliko po ovinkih skušala potipat pri partnerju kako gleda na te stvari...pa kaj bi naredil če bi ...pa če se spomni, ko so njega lovila nora leta in kakšne neumnosti je kaj takrat počel.....skozi pogovor se bi dalo razbrati kako mu stvar razložiti in kako skupaj poiskati rešitev.... Pa še to...že res, da so prepovedane stvari najslajše in najzanimivejše...so pa tudi trenutki v vzgoji , ko ni slabo, ko se otrok zaveda, da nisi le njegov kolega ampak v prvi vrsti njegov starš...
|
|
|
|