masreja -> NutreX Lipo-6 Hers (10.6.2011 15:09:23)
|
Že par dni je od tega, ko sem postavila eno vprašanje in ker kar ne morem verjeti, da na tem forumu ni nobene, ki bi mi morda lahko podala mnenje...predvidevam, da sem vprašanje verjetno podala pod napačno temo in napačen forum, zato ga kopiram še sem : Ker se gre za proizvod za ženske in je tale forum v večini ženski se pač obračam z vprašanjem na vas :) Zanima me ali je katera že uporabljala kapsule NutreX Lipo-6 Hers in kakšni so bili rezultati? Morda kaki stranski učinki? Imam prijateljico, ki mi je priporočila to zadevo saj se je ona s temi kapsulami znebila trebuha, ki ji je ostal po porodu in ga nobena telovadba ni odpravila... Potem sem malo prebirala odzive na internetu in nekateri zelo hvalijo spet drugi so proti... Jaz pa bi rada slišala kako mnenje iz prve roke. Torej, če je katera med vami, ki pozna ta izdelek bi me veselilo če mi zaupa svojo izkušnjo. Hvala in lp. Sama sem sedaj začela jesti te kapsule in za enkrat nimam nobenih stranskih učinkov razen tega da imam ne normalno veliko energije... Če se bo pa na telesu kaj poznalo pa lahko povem šele čez kak čas... Torej če ima katera izmed vas, ki hujšate kakršno koli izkušnjo s tem ali kakim drugim podobnim izdelkom (za kurjenje maščobe) bi bila vesela, če mi ga zaupa. Moja prijateljica je s temi kapsulami shujšala 10kg v 6 tednih in se popolnoma znebila trebuha, ki ji je ostal po porodu in ga ni prej celo leto mogla odpraviti z nobeno telovadbo... Zato me res zanima, če ima še katera izmed vas kako izkušnjo... Še enkrat že v naprej hvala in lp
|
|
|
|